FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Κατσιώλης ο όγδοος-Θέλει και Γαλανόπουλο

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος Ηλείος μέσος που στέφθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας είναι η νέα μεταγραφή της πυργιώτικης ομάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. συνεχίζει να σαρώνει την μεταγραφική αγορά, ερχόμενη σε συμφωνία με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει πολλάκις πρωταθλητισμό με τις προηγούμενες ομάδες τους, θέλοντας έτσι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει  στις απαιτήσεις όχι μόνο του πρωταθλήματος Ηλείας αλλά και των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, σε περίπτωση βέβαια που φτάσει εκεί. Έτσι, μετά τους Λιόση, Λαθύρη, Μπίσα, Μπέριο, Διαμαντόπουλο, Καρακίτσο, Θανάση Αντωνόπουλο, συμφώνησε και ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Δημήτρη Κατσιώλη, που την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με τον Μιλτιάδη και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της μεσσηνιακής ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Ο 33χρονος μέσος (παίζει 6άρι και 8άρι) είναι άλλη μια καλή μεταγραφή για την Θύελλα, η οποία έχει στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Λιόση, Τζανέτο, «Φίγκο», αλλά και τον Διαμαντόπουλο που μπορεί να παίξει εκεί, ενώ όπως έχουμε γράψει έχει συμφωνήσει και με τον Άγγελο Χαντί, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Θύελλας για Κατσιώλη

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την όγδοη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Δημήτρης Κατσιώλης  συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Κατσιώλης έχει γεννηθεί στις 19/05/1991, είναι από τη Ν. Φιγαλεία και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και 18 ετών μεταπήδησε στον Αίαντα Ταύρου (Δ΄ Εθνική τότε) για τρία χρόνια. Ακολούθησε ο Α.Ο. Ιάσων Ν. Λιοσίων, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Α΄ ΕΠΣΑ και επιστρέφοντας στην Ηλεία έπαιξε στον Κένταυρο Μαγούλας (4 χρόνια), στον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας και στον Ολυμπιακό Ζαχάρως (2 χρόνια, τον ένα χρόνο στη Γ΄ Εθνική). Έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Ο. Κυπαρισσία (3 χρόνια) και την περασμένη σεζόν στον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας και η μεσσηνιακή ομάδα πήρε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Δημήτρη, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Στο στόχαστρο και ο Γαλανόπουλος

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η Θύελλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Γιώργο Γαλανόπουλο. Ο 32χρονος ακραίος μπακ-χαφ, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον πρωταθλητή Ηλείας Α.Ο. Ξενοφών και ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας. Έχει τεράστια εμπειρία καθώς έχει παίξει αρκετά χρόνια τόσο στον πρωταγωνιστή Ξενοφώντα όσο και στον Πανηλειακό, ακόμα και στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Πύργου. Αλλά και παλιότερα στις εθνικές κατηγορίες με τον Εθνικό Αστέρα, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Αίαντα Ταύρου και τον Ωρωπό. Έχει παίξει επίσης στον Άρη Αρχ. Ολυμπίας, την Δάφνη Ανδραβίδας, τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου και τον Ενιπέα Λαντζοΐου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot