FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Καρακίτσος o έκτος

Ημερομηνία: 14-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 24χρονος γκολκίπερ είναι η νέα μεταγραφή της πυργιώτικης ομάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ραφαήλ Καρακίτσος είναι η έκτη μεταγραφή της Θύελλας Πύργος F.C.. Μετά τους Λιόση, Λαθύρη, Μπίσα, Μπέριο και Διαμαντόπουλο, η ομάδα του Πύργου ενισχύθηκε και στα γκολπόστ με τον ικανό γκολκίπερ από το Πράσινο και η τριάδα των τερματοφυλάκων έκλεισε καθώς ως γνωστόν έχουν ανανεώσει οι Παναγιώτης Κουρλός, Ηρακλής Αθανασόπουλος. Ο 24χρονος Καρακίτσος για 5 χρόνια έπαιξε σε ομάδες Γ΄ Εθνικής και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Θύελλας για Καρακίτσο

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Ραφαήλ Καρακίτσος συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο  Ραφαήλ Καρακίτσος έχει γεννηθεί 1/8/2000 και είναι τερματοφύλακας από το Πράσινο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Πανηλειακού και σε ηλικία 14 ετών μεταπήδησε σε αυτή του Αστέρα Τρίπολης, όπου έπαιξε στην Κ15 και  Κ17 και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στην ομάδα Νέων (Κ20) της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Ακολούθησε ο Παναιγιάλειος (Γ΄ Εθνική), ο Πανηλειακός (Γ΄ Εθνική), ο Α.Ο. Υπάτου (Γ΄ Εθνική) και ο Αίας Γαστούνης (Γ΄ Εθνική). Την σεζόν 2022-2023 επέστρεψε στον Πανηλειακό (Γ΄ Εθνική) και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενίσχυσε την ομάδα της κοινότητάς του, τον Πήγασο Πρασίνου, στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Ραφαήλ, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

3+5 ακόμα προσθήκες

Η Θύελλα έφτασε έτσι τις 6 μεταγραφές, ενώ, όπως έχουμε γράψει, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή των Άγγελου Χαντί, Θανάση Αντωνόπουλου, Δημήτρη Κατσιώλη. Θυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει οι Κουρλός, Τζανέτος, Σταθάτος, Καράμπελας, Αποστολόπουλος, Αθανασόπουλος και ο νεαρός Βασιλόπουλος και τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα των Τρυφωνόπουλου-Αλεξανδρόπουλου έχει 15 έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και αναμένεται να προστεθούν σε αυτό άλλοι πέντε τουλάχιστον!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος