FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Και επισήμως… Φίγκο!

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αμαλιαδίτης Θανάσης Αντωνόπουλος είναι η έβδομη μεταγραφή των Πυργιωτών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Θανάσης Αντωνόπουλος είναι ο έβδομος παίκτης που απέκτησε η φιλόδοξη φέτος Θύελλα Πύργος F.C.. Μετά τους Λιόση, Λαθύρη, Μπίσα, Μπέριο, Διαμαντόπουλο, Καρακίτσο, που έχουν ανακοινωθεί από την ομάδα του Πύργου, ο 34χρονος Αμαλιαδίτης Θανάσης Αντωνόπουλος ή «Φίγκο», όπως είναι το προσωνύμιό του από μικρός, θα φορέσει και αυτός τα μπλε της Θύελλας, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο σύλλογος ανακοίνωσε την μεταγραφή του. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό, με τον οποίο έφτασε στον τελικό της Α΄ Κατηγορίας και μετά την αποχώρηση του Ανδρεόπουλου το Γενάρη, ήταν αυτός ο πρώτος σκόρερ των «γαλάζιων», πετυχαίνοντας συνολικά 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Άλλη μια δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Πύργου με έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, με πολλές παραστάσεις πρωταθλητισμού και με εμπειρίες και από την Γ΄ Εθνική (με Αστέρα, Πανηλειακό και Αχαϊκή).

Η ανακοίνωση της Θύελλας

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έβδομη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Θανάσης Αντωνόπουλος συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος έχει γεννηθεί στις 13/9/1989 στην Αμαλιάδα, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και ως επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο έχει αγωνιστεί συνολικά 9 χρόνια, στην άλλοτε Δ΄ Εθνική και στη Γ΄ Εθνική. Έχει παίξει επίσης στον Απόλλωνα Αθηνών (Δ΄ Εθνική), στον Πανηλειακό (Γ΄ Εθνική), στην Αχαϊκή (Γ΄ Εθνική), στον Α.Ο. Κυπαρισσία, στον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Τη σεζόν 2022-2023 στέφθηκε πρωταθλητής Ηλείας με τον ΠΑΟ Βάρδας, έχοντας ως συμπαίκτες τον Λιόση, τον Λαθύρη και τον Μπίσα, με τους οποίους θα συνυπάρξει και φέτος στην ομάδα μας. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό Λεχαινών, με τον οποίο έφτασε στον τελικό της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Θανάση, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot