FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: «Αποκαλυπτήρια» στον Πύργο το Σάββατο με Μιλτιάδη

Ημερομηνία: 30-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτο εντός έδρας φιλικό για τους «κυανόλευκους»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. μετά από τρία εκτός έδρας φιλικά, ήρθε η ώρα να παίξει εντός έδρας και να παρουσιαστεί στο φίλαθλο κοινό του Πύργου. Το Σάββατο στις 6μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, θα αντιμετωπίσει τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, την ομάδα της Μεσσηνίας που φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Θύελλα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, που έχει ενισχυθεί πάρα πολύ φέτος, με παίκτες που οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες, στοχεύει, ως γνωστόν, στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι κυανόλευκοι έχουν δώσει μέχρι στιγμής τρία εκτός έδρας τεστ προετοιμασίας. Στο πρώτο ηττήθηκαν 2-1 από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής, στο δεύτερο έφεραν ισοπαλία 2-2 με την Εράνη, δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις και προχθές Τετάρτη έπαιξαν στα Μακρίσια με τον Α.Ο.Μ. κι επικράτησαν με 2-1. Και στα τρία ήταν απών ο βασικός στόπερ, Θοδωρής Μπέριος, ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει πιθανότατα και από το σαββατιάτικο ματς με τον Μιλτιάδη.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Κατσιώλης που τραυματίστηκε ελαφρά στο β΄ ημίχρονο και αντικαταστάθηκε στον αγώνα στα Μακρίσια, δεν έχει κάτι σοβαρό και πιθανόν θα είναι διαθέσιμος. Προχθές δεν αγωνίστηκαν για να ξεκουραστούν οι Άγγελος Χαντί, Θανάσης Μπίσα, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot