FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Βόμβα… μεγατόνων με Σταθάτο!

Ημερομηνία: 03-07-2023 | Συντάκτης:

Η ομάδα των «Γενναίων του Πύργου» έκανε δικό της τον σπουδαίο Γαστουναίο επιθετικό, που τον ήθελε η… μισή Ηλεία!

Του Κώστα Πλιάγκου – [email protected]


Η Θύελλα Καταραχίου Πύργου έκανε το “colpo grosso”, παίρνοντας την υπογραφή του σπουδαίου Γαστουναίου επιθετικού, Γιώργου Σταθάτου. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στους καλύτερους Ηλείους ποδοσφαιριστές τα τελευταία 7-8 χρόνια, θα φορέσει την φανέλα της Θύελλας τη νέα σεζόν, καθώς χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Η Διοίκηση της Θύελλας πραγματοποίησε την σπουδαιότερη μεταγραφή της πρόσφατης ιστορίας της, μαζί με αυτή του Γιάννη Κολόκα πέρυσι, εντάσσοντας στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή εθνικής κατηγορίας, ολοκληρωμένο, που παίζει με την ίδια άνεση αλλά και επιτυχία όπου του ζητηθεί καθώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα έχουν ελάχιστοι στην Ηλεία. Ο Σταθάτος ήταν αρχηγός του Αίαντα για τέσσερα σερί χρόνια, ένα χρόνο στην Α1 τοπική και τρία στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα την περασμένη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Ηλία Κουλούρη) με 9 γκολ στην Γ΄ Εθνική, τη στιγμή που σε κάποια ματς έπαιξε ακόμα και αριστερό μπακ-χαφ, για τις ανάγκες της ομάδας!

Ένας παίκτης, που πέρα από το πλούσιο ταλέντο και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, διακρίνεται επίσης για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Ένας ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων, που θέλει να μιλά με έργα στο γήπεδο και τα δίνει όλα για την ομάδα. Παίκτης ηγέτης, μαχητής, ακούραστος εργάτης, δημιουργός, σκόρερ, κάνει τα πάντα στο χορτάρι προς τέρψιν του προπονητή, της ομάδας και των φιλάθλων.

O Σταθάτος θα βρει στην Θύελλα και τον καλό του φίλο, Γιώργο Μπουρούκη, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Αίαντα τη σεζόν 2019-2020, τότε που η ομάδα της Γαστούνης πήρε τον τίτλο στην Α1! Εκείνη τη χρονιά ο Σταθάτος είχε πετύχει 17 γκολ σε 22 συμμετοχές και είχε αναδειχτεί 2ος σκόρερ της κατηγορίας, πίσω από τον Νίκο Καράμπελα που είχε σκοράρει 21 φορές! Και φυσικά σε εκείνη την σπουδαία ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν και ο Παναγιώτης Κουρλός στα γκολπόστ, ο οποίος συνεχίζει στην Θύελλα και τη νέα σεζόν. Τριάδα πρωταθλητισμού, δηλαδή, στην Θύελλα, που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και πεντάδα ή εξάδα!

Κι αυτό γιατί η ομάδα των Αλεξανδρόπουλου-Αθανασόπουλου, δεν σταματά εδώ τις σπουδαίες μεταγραφές της. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προχωρημένες συζητήσεις με άλλους δυο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που επίσης ανήκουν στην ελίτ των Ηλείων παικτών!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot