FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Τέταρτη μεγάλη μεταγραφή ο Ρούνης

Ημερομηνία: 08-07-2023 | Συντάκτης:

Μετά τους Σταθάτο, Μπουρούκη, Καράμπελα, ο Ανδρέας Ρούνης είναι η τέταρτη μεγάλη μεταγραφή της Θύελλας Καταραχίου. Ο 22χρονος μέσος συμφώνησε το βράδυ της Παρασκευής με τους διοικούντες την Θύελλα και αποτελεί άλλη μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα των Αλεξανδρόπουλου-Αθανασόπουλου, που δυναμώνει πολύ στην μεσαία γραμμή.

Ο Ρούνης, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Αμαλιάδας και συνέχισε σε αυτές του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου Αθηνών, τα τελευταία 4 χρόνια παίζει στην Ηλεία και μάλιστα στις πιο δυνατές ομάδες του νομού, σε Πανηλειακό, Αίαντα, Αστέρα (έχει περάσει και από τα Σαβάλια), γεγονός που από μόνο του φανερώνει πολλά.

Ο Ρούνης με τους παράγοντες της Θύελλας Φάμελο, Σπύρο Μπλάθρα και Πανάγο Χριστακόπουλο στο “Souvlike” (ιδιοκτησίας Χριστακόπουλου), χθες βράδυ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένας παίκτης που ανήκει στην ελίτ των Ηλείων ποδοσφαιριστών, καθώς κάνει τα πάντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Κόβει, δημιουργεί και σκοράρει. Την περασμένη σεζόν στον Αστέρα σε 25 συμμετοχές σκόραρε 5 φορές, ενώ έβγαλε διψήφιο αριθμό ασίστ! Ένας ποδοσφαιριστής που επίσης ήταν το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες…

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot