FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Συμφωνία με Νίκο Καράμπελα

Ημερομηνία: 04-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 28χρονος Αμαλιαδίτης σκόρερ είναι η τρίτη μεγάλη μεταγραφή των «μπλε»

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Μετά τον Γιώργο Σταθάτο και τον Γιώργο Μπουρούκη, τους οποίους η Θύελλα έχει αποκτήσει και επίσημα, η ομάδα του Καταραχίου συμφώνησε προφορικά και με τον γκολτζή, Νίκο Καράμπελα! Ο 28χρονος Αμαλιαδίτης επιθετικός θα είναι η τρίτη μεταγραφική «βόμβα» της Θύελλας, ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, από τους καλύτερους Ηλείους επιθετικούς τα τελευταία χρόνια, με θητεία σε Αίαντα, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Ηλειακό Βαρθολομιού και Χάβαρι παλιότερα, ο οποίος τη σεζόν 2019-2020 είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Α1 με τον πρωταθλητή Αίαντα, με 21 γκολ σε 19 συμμετοχές! Μάλιστα, εκείνη την σεζόν είχε συμπαίκτες στην ομάδα της Γαστούνης τους Σταθάτο, Μπουρούκη, Κουρλό, με τους οποίους θα συνεργαστεί και φέτος στην Θύελλα, ευελπιστώντας να προσφέρουν ουσία και θέαμα όπως τότε! Ένας επιθετικός γρήγορος, τεχνίτης, με πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα, που δυναμώνει την γραμμή κρούσης της Θύελλας.

Την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ελέω τραυματισμών κυρίως, δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που μπορεί, αλλά τη νέα σεζόν αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει στις επιδόσεις που επιθυμεί. Εξάλλου, και ο Καράμπελας ήταν προσωπική επιλογή και… διακαής πόθος του προπονητή της Θύελλας, Νίκου Αλεξανδρόπουλου, με τον οποίο συνδέονται με φιλία τα τελευταία 4 χρόνια. Και έφτασε η ώρα να δουλέψουν μαζί στην ίδια ομάδα, με στόχο η ομάδα του Πύργου να επαναλάβει την εξαιρετική πορεία της περασμένης σεζόν και -ει δυνατόν-να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Η Διοίκηση της Θύελλας, λοιπόν, βάζει τον πήχη ψηλά και φέτος. Μετά την περσινή 3η θέση, θέλει να παραμείνει ψηλά, να είναι πολύ ανταγωνιστική σε ένα ιδιαιτέρως δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλούς δυνατούς αντιπάλους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot