FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Στο ρόστερ ο Καράμπελας

Ημερομηνία: 16-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Καράμπελας, το μεγάλο επιθετικό όπλο της Θύελλας, στον οποίο ο σύλλογος του Καταραχίου ποντάρει πολλά, ενσωματώθηκε την Παρασκευή στους «Γενναίους του Πύργου» και μετά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κατά την καλοκαιρινή σεζόν σε νησί του Ιονίου, τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, Νίκου Αλεξανδρόπουλου. Ο Καράμπελας έκανε την Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους» στο Ενωσιακό γήπεδο και θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τη Ν. Φιγαλεία, εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Ο 28χρονος Αμαλιαδίτης επιθετικός συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ηλείους επιθετικούς τα τελευταία χρόνια, με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Αίαντα, Πανηλειακό και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ενσωματωθεί στην Θύελλα και ο εξίσου πολύ καλός επιθετικός, Παναγιώτης Τριανταφύλλης, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα τις επόμενες δύο-τρεις αγωνιστικές, αλλά κυρίως από το νέο έτος, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι Καταραχιώτες, λοιπόν, δυναμώνουν πολύ στην επίθεση με τους Καράμπελα, Τριανταφύλλη, εκεί όπου υπάρχει επίσης και ο σκόρερ, Αντώνης Παργινός. 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot