FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Ενίσχυση στην άμυνα με Τεκερλέκη

Ημερομηνία: 15-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Νίκος Τεκερλέκης είναι η νέα μεταγραφή της Θύελλας. Η ομάδα του Καταραχίου είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό και χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή. Ο έμπειρος όσο και δυναμικός στόπερ, Νίκος Τεκερλέκης, τα τελευταία επτά χρόνια ήταν βασικότατος παίκτης και επί σειρά ετών αρχηγός του Αλφειού Επιταλίου και συνέβαλε στις πολύ καλές πορείες των «πρασίνων» στην Α1. Ο «Τέκε» θα αποτελέσει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Νίκο Δημόπουλο, ο οποίος, όπως έχουμε γράψει, έχει ανανεώσει με την Θύελλα.

Με την προσθήκη του Τεκερλέκη η Θύελλα φτάνει τις 13 μεταγραφές. Είχαν προηγηθεί οι Σταθάτος, Μπουρούκης, Καράμπελας, Ρούνης, Αποστολόπουλος, Τζανέτος, Βράπι και οι νεαροί Γιαννόπουλος, Φιλιππής, Καραντώνης, Παπαδόπουλος, Καραθανάσης. Επίσης, έχουν ανανεώσει οι Κουρλός, Δημόπουλος, Κιάμος, Δεσύλλας, Μουζάκι, Λειβαδίτης, Κλάδης, Καρακατσάνης, Μπλάθρας, Αθανασόπουλος, Φερεκίδης, Σούφης, Καραβούλιας, Καμπύλης, ενώ από τον Γενάρη και μετά στο ρόστερ θα ενσωματωθεί και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλης.

Την Τετάρτη το πανηγύρι

Η προετοιμασία ξεκινά μεθαύριο, Πέμπτη 17 Αυγούστου, στο γήπεδο Λαμπετίου στις 6μ.μ., ενώ αύριο, Τετάρτη, η Θύελλα διοργανώνει πανηγύρι επί της οδού Καταραχίου με τραγουδιστές τους Αλέκο Ζαζόπουλο, Έλενα Χαραμή και Πάνο Βαβίλη, με ώρα έναρξης τις 10μ.μ.. Η Διοίκηση της Θύελλας (σε αυτή έχει προστεθεί και ο Κώστας Παρασκευόπουλος από το Λάνθι) καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, να παραβρεθούν και να διασκεδάσουν, στηρίζοντας, παράλληλα, οικονομικά το σωματείο, που έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν. Τηλέφωνα κρατήσεων 6987789857 και 6907254512.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot