FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Ραφήνας-ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Άτυχος στη Ραφήνα

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84656″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 2-1 από τη Θύελλα στη Διασταύρωση Ραφήνας, όντας πολύ άτυχος. Το αποτέλεσμα αδικεί την ηλειακή ομάδα καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες και στο 0-0 και μετά το 2-0. Η ήττα αυτή διατηρεί την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς στην 3η θέση, αλλά πλέον μειώθηκε στους τρεις βαθμούς η απόσταση από Παλληνιακό και Θύελλα Ραφήνας.

Στο 15΄ ο Θανάσης Νικολόπουλος από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ οι πράσινοι.

Στη συνέχεια η Θύελλα εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΒ πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 18΄ και στο 25΄ ο Μαργέτης σκόραρε κι έγινε το 2-0.  Η ατυχία συνεχίστηκε για την ηλειακή ομάδα και στο 38΄. Ο Μανδύλης υπέπεσε σε πέναλτι, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αλλά ο Αντώνης Λιόσης που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, είδε τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να εξοστρακίζεται στο δοκάρι!

Στις αρχές της επανάληψης, ο ΠΑΟΒ συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες (χαμένο τετ-α-τετ του Γούρμου στο 50΄), ώσπου στο 61’  έμεινε και αυτός με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιώργου Πολίτη. Οι πράσινοι στο 78΄ είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Ζέλιο και εν τέλει μείωσαν στο 85΄ με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν στον αγώνα, σε χέρι του Σωτηριάδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γούρμος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θύελλα Ρ.: Πάντος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90΄ Μέγας), Μαργέτης (46΄Λ. Παπαδόπουλος), Μαραθιανός (90+΄ Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Μπουντάκης (80΄Σωτηριάδης).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (76΄ Θεοφιλόπουλος), Αγουρίδης, Θ. Νικολόπουλος, Ντόμας, Π. Πολίτης (90΄ Ξύδης), Γ. Πολίτης, Ντάζος (46΄ Γούρμος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot