FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Δόξα Ν.Μ. 0-1: Διπλό η Δόξα, φωνάζει η Θύελλα

Ημερομηνία: 11-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Ενωσιακό (0-1) και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ. Η Θύελλα όμως φωνάζει για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για ανάποδο φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ της Δόξας στο 73΄ και για λανθασμένη απόφαση ακυρωθέντος γκολ του Τσιμάνη στο 91΄ ως οσφάιντ κι ενώ είχε προηγηθεί παράβαση για χέρι αμυνόμενου σε πλασέ του Κωστόπουλου. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Θύελλας, αμέσως μετά το ακυρωθέν γκολ στο 91΄, απέσυραν την ομάδα και ο διαιτητής Γκατζόπουλος σφύριξε τη λήξη.

Μετά από ένα στείρο α΄ ημίχρονο, όπου η Δόξα έχασε κάποιες ευκαιρίες, στην επανάληψη, η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έγινε πιο πιεστική. Στο 58΄ η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 60’ ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Κυριαζή και στο 63’  νέα κεφαλιά του Χριστόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 68’ ο Αθανασόπουλος απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγόπουλου και εν τέλει στο 73΄ έγινε το 0-1 με κοντινό πλασέ του Τσιρίκου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 91’ ο Τσιμάνης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης Γούργουρας σήκωσε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε με τους Πυργιώτες να διαμαρτύρονται έντονα.

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος (55’ Γρηγορόπουλος), Τσιμάνης, Φώτης, Δεσύλλας, Τζουβάνης, Κωστόπουλος, Αγγελόπουλος, Παργινός (65’ Σούφης), Τσιγκούνης, Κότσι.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος (65’ Αργυρόπουλος), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός (90’ Φωτόπουλος), Μπακάλης, Τσιρίκος, Κουλούρης, Παναγόπουλος, Καζαντζής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος