FOLLOW US: facebook twitter

Θρησκευτική Πανήγυρις Αγίου Αθανασίου

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την Πέμπτη 18ην Ιανουαρίου 2024 εορτή του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, εορτάζει και πανηγυρίζει μετά πάσης θρησκευτικής μεγαλοπρέπειας, ο φερώνυμος Ιερός Nαός του Αγίου Αθανασίου Πύργου.

Την παραμονή της εορτής, ημέρα Τετάρτη εσπέρας και περί ώρα 6 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ.κ. Διονυσίου του Δ΄ συγχοροστατούντος, του σεπτού μας Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου.

Την κυριώνυμον ημέρα της εορτής Πέμπτη πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας υπό του ιερομονάχου π. Νεκταρίου Μπακοπούλου.

Το απόγευμα της Πέμπτης και περί ώρα 5 μ.μ. θα ψαλεί η Ιερά Παράκλησις του Αγίου Αθανασίου, υπέρ φωτίσεως και αγιασμού πάντων και θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αμπελακιωτίσσης Αιτωλοακαρνανίας π. Πολύκαρπος. Παρακαλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί, όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούμε όλοι μαζί, κατά τις ιερές ακολουθίες, προς πνευματική και ψυχική ωφέλεια όλων μας. Καλή μας μετάνοια.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot