FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ημερομηνία: 09-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Αίαντα μιλά για την πρεμιέρα με την Αχαϊκή

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Αίας Γαστούνης επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και την Κυριακή στις 4μ.μ. στη Γαστούνη, δίνει το πρώτο παιχνίδι του στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στην Αχαϊκή του Γαστουναίου προπονητή Αλέξη Γαβριλόπουλου. Ο τεχνικός του Αίαντα, Θοδωρής Ανδριόπουλος, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», τόνισε πως στόχος είναι η νίκη και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στη Γ΄ Εθνική. Ο έμπειρος προπονητής μας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πρεμιέρα στην έδρα μας, πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, να ξεκινήσουμε με νίκη, διότι σκοπός μας είναι στην έδρα μας να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο με πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Παίζουμε  με μια ομάδα που είναι γνωστή η Αχαϊκή, ο κ.Γαβριλόπουλος μας ξέρει, μας έχει δει πολλές φορές κι εμείς όμως έχουμε παίξει μαζί τους στο φιλικό, άρα παίζουμε και οι δύο με ανοιχτά χαρτιά. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του κορονοϊού, χωρίς φιλάθλους και θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει το κομμάτι της ψυχολογίας και θα είναι αυτή που θα έχει και το αβαντάζ για τη νίκη. Και είναι και θέμα ημέρας κάποιων ποδοσφαιριστών. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι, η εικόνα μας ήταν καλή κατά την προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί σε όλα τα φιλικά. Έχουμε κάποιες αδυναμίες αλλά σίγουρα έχουμε και πολλά προτερήματα.  Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει αδυναμίες. Έχουμε δουλέψει δύο μήνες σε καλό επίπεδο κι όταν είμαστε όλοι καλά, είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Αμφίβολος ο Δούλος- Πήρε Γιαννακόπουλο

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Δούλος είναι το μοναδικό πρόβλημα του Αίαντα. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, έχει ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αρκετές μέρες και η συμμετοχή του θα κριθεί σήμερα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της ομάδας.

Στα μεταγραφικά, ο Αίας απέκτησε χθες τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Γιώργο Γιαννακόπουλο, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος