FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη στη Ζαχάρω για τον χαμό τους…

Ημερομηνία: 21-06-2024 | Συντάκτης:

Ο 80ρονος Γιώργος Μισιχρόνης και η 66χρονη Μηλιά Γρίβα είναι οι δύο νεκροί στο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Ζαχάρω το μαύρο μαντάτο του θανάτου δύο κατοίκων της περιοχής, της Μηλιάς Γρίβα 66 ετών και του Γιώργου Μισιχρόνη 80 ετών, θύματα του σοκαριστικού τροχαίου της Πατρών-Πύργου το απόγευμα της Τετάρτης.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας, όπου εκτός από το θάνατο των δύο Ηλείων συμαπτριωτών μας, στο τροχαίο, τραυματίστηκε σοβαρά ο σύζυγος της άτυχης 66χρονης ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα τρία άτομα, η 66χρονη με τον σύζυγό της και τον 80χρονο, -που είχαν κατεύθυνση προς Πύργο- συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό συνεργάτη του ΔΕΔΔΗΕ, που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα το τραγικό αυτό αποτέλεσμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τα οχήματα να μετατραπούν σε άμορφες μάζες σιδηρικών, και τους επιβαίνοντες να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν από τις λαμαρίνες.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες από τα οχήματα καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου «Παναγία η Βοήθεια»… Όμως, για την 66χρονη Μηλιά και τον 80χρονο Γιώργο, ήταν δυστυχώς πολύ αργά, καθώς εκεί απλά οι γιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατό τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot