FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για τον χαμό του Γρηγόρη Μπαράκου Δ/ντή του ΕΚΑΒ Πάτρας

Ημερομηνία: 04-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Γρηγόρης Μπαράκος, διευθυντής – συντονιστής του ΕΚΑΒ Πάτρας, που τον τελευταίο καιρό έδινε μια γενναία με σοβαρή ασθένεια, έφυγε χθες από τη ζωή στο Πανπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου βρισκόταν διασωληνωμένος, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και στο χώρο της Υγείας όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών νομαρχιακος σύμβουλος και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας Αχαίας, ενώ ήταν γνωστές οι μάχες που έδινε για τον εκσυγχρονισμό και την στελέχωση του ΕΚΑΒ. Επίσης υποστήριζε με θέρμη το έργο της Πατρών- Πύργου καθώς ο δρόμος καρμανιόλα μετρά εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες και ως Δ/ντής και συντονιστής του ΕΚΑΒ είχε ζήσει πολλά και τραγικά γεγονότα. Σε κάποια συνέντευξη του dytikanea.gr είχε πει χαρακτηριστικά:

“Όπως “σβήσαμε” το νεκροταφείο της Πατρών – Κορίνθου (μέχρι Ακράτα) με “έδρα” την Παναγοπούλα, έτσι πρέπει να “σβήσουμε” και αυτό της Πατρών – Πύργου. Το έργο της Ολυμπίας Οδού, έσωσε κόσμο, το βλέπουμε και το ζούμε εμείς καθημερινά. Πρέπει λοιπόν να ενεργοποιηθούμε και να δράσουμε για το δεύτερο “νεκροταφείο” στην Πατρών – Πύργου. Είναι δραματικοί οι απολογισμοί. Δεν είναι  μόνον οι νεκροί. Είναι και οι ανάπηροι και οι οικογένειες που ζουν πίσω με το δράμα τους…”.

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος αποχαιρετώντας τον Γρηγόρη Μπαράκο έγραψε στο προφίλ του: «Ο Γρηγογης   Μπαρακος δεν ειναι πλεον κοντα μας.Εφυγε για το μεγαλο ταξιδι.Ο ανθρωπος που τιμησε τον ορκο του.Ο γιατρος που με αυταπαρνηση υπηρετησε τον ανθρωπο.Απο τον Πυργο και ολους τους φιλους που ειχαν την τιμη να σε γνωρισουν ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος