FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Αβραμόπουλου

Ημερομηνία: 04-02-2020 | Συντάκτης:
«Έφυγε» υπάλληλος του δήμου Πύργου από έμφραγμα μόλις στα 53 του χρόνια

Σοκ και βαθύτατη θλίψη, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 53χρονου Δημοτικού Υπαλλήλου του Δήμου Πύργου, Γιώργου Αβραμόπουλου χθες το πρωί, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο Πατρών.

Ο Γιώργος Αβραμόπουλος, οδηγήθηκε με πόνους στο στήθος, το απόγευμα της Κυριακής στο Νοσοκομείο του Πύργου και παρέμεινε για νοσηλεία στη Μονάδα Εμφραγμάτων μέχρι το πρωί της Δευτέρας όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία και ενδεχομένως σε καρδιολογική επέμβαση (μπαλονάκι ή μπάι- μπας). Πριν όμως προλάβει, υπέστη έμφραγμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Ο 53χρονος δημοτικός υπάλληλος των Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στην κοινωνία του Πύργου, εργατικός και φιλότιμος. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, ήταν και οδηγός του Δημάρχου Τ. Αντωνακόπουλου.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα, έγινε παππούς από την μονάκριβη κόρη του και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατάφερε να παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, όπου τον βράβευσαν μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας για την προσφορά του.

Ο Γιώργος Αβραμόπουλος, ήταν πατέρας τριών παιδιών, δυο αγοριών και μιας κόρης ενώ όπως προαναφέραμε πριν λίγες ημέρες έγινε και για πρώτη φορά παππούς…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος