FOLLOW US: facebook twitter

Thin3s Vartholomio Triathlon

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:

Το αθλητικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον Δήμο Πηνειού 22 και 23  Ιουνίου

Ο Δήμος Πηνειού και το Βαρθολομιό πρόκειται να αποτελέσουν πόλο έλξης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου. Το Thin3s Vartholomio Triathlon διοργανώνεται από το Σωματείο Ιωνάς -Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ- σε συνεργασία με τον Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν από τις συμμετοχές θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του συλλόγου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί τα αγωνίσματα ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου (11 π.μ.) με τον κολυμβητικό αγώνα στην παραλία Θίνες Βαρθολομιού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (7 μ.μ.) πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας 5 χιλιομέτρων καθώς και ο παιδικός αγώνας 1000 μέτρων -με σημείο εκκίνησης την πλατεία Κοτσαύτη στο κέντρο Βαρθολομιού-. Οι αγώνες πρόκειται να ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής· ειδικότερα στις 8:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του Τριάθλου Sprint απόστασης –στην παραλία των Θινών- που περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μέτρων, ποδηλατοδρομία 20 χιλιομέτρων και αγώνα 5 χιλιομέτρων-.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ακριβές πρόγραμμα των αγωνισμάτων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Ιωνά www.ionasoaka.gr, στο email: [email protected] καθώς και στα τηλέφωνα 6972443334 και 6937252895. Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα τριάθλου και στον αγώνα αντοχής 5 χιλιομέτρων, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας racefinder.gr .

«Αρωγοί σε ό,τι προάγει τον αθλητισμό»

Την πάγια θέση της δημοτικής αρχής είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό επανέλαβε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. «Ειδικά όταν αυτές οι δράσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα αποτελεί καθήκον μας να συμμετέχουμε ενεργά και να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Καστρινός απηύθυνε κάλεσμα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή στο τρίαθλο ενώ ζήτησε και από τους δημότες του Πηνειού αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να βρεθούν στο Βαρθολομιό και να στηρίξουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος