FOLLOW US: facebook twitter

Θερμή υποδοχή Καραλή στην Αθήνα

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νέος χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού επέστρεψε την Τρίτη στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του. Με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του και να υπερνικά την κούραση από το ταξίδι, ο πρωταθλητής στο επί κοντώ επέστρεψε στην Αθήνα με την αυτοπεποίθηση στα ύψη ενόψει των αγώνων του ανοιχτού.

Τον 25χρονο αθλητή υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά.

Εκεί ήταν και η παρέα του που είναι δίπλα του από τα παιδικά του χρόνια, παιδιά με τα οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό. Μάλιστα φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο αεροδρόμιο με καραμούζες. «Είμαι κουρασμένος από τον αγώνα, αφού δεν κοιμήθηκα το βράδυ, ωστόσο είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω τώρα είναι να ξεκουραστώ την επόμενη εβδομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό. Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ τις οδηγίες του προπονητή μου σωστά.

Ο προπονητής μου πήρε τις σωστές αποφάσεις και σε σχέση με τα κοντάρια και σε σχέση με τους στυλοβάτες. Οπότε πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον προπονητή μου Χάρη Καραλή», ανέφερε ο Καραλής. Ο Καραλής κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο μοίρασε αρκετά αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με ανθρώπους που του έδιναν συγχαρητήρια για την παρουσία του:«Είναι όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους να σε στηρίζουν. Οπότε το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να δώσω ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία».

Ο Καραλής αναφέρθηκε και στην …άτυπη κόντρα του με τον φίλο και συναθλητή του Μίλτο Τεντόγλου: «Τον νίκησα, αυτή τη φορά και είπε πως θα το δηλώσει και στις κάμερες! Το 8,22μ. που πέτυχε ο Μίλτος αντιστοιχεί σε 5,72μ. στο επί κοντώ». «Συνέχισε έτσι μας έκανες περήφανους. Ο αγώνας σου μας ενέπνευσε και μας έδειξε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στον Καραλή όταν τον αγκάλιασε για να τον συγχαρεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος