FOLLOW US: facebook twitter

Θερμή υποδοχή για τον Στέφανο Κασσελάκη στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

-Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες και επισκέφθηκε το Μουσείο ‘Νίκος Μπελογιάννης’

Μηνύματα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αλλά και των εθνικών εκλογών, όποτε και εάν γίνουν, μετέφερε κατά την επίσκεψή του στην Αμαλιάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης.

Παρά το προχωρημένο της ώρας και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε με καθυστέρηση δύο ωρών περίπου στην Αμαλιάδα, αρκετοί ήταν αυτοί που τον περίμεναν στην είσοδο του Μουσείο ‘Νίκος Μπελογιάννης’.

Η προγραμματισμένη περιοδεία στα καταστήματα δεν έγινε, αφού είχαν κλείσει για το μεσημέρι, ο κ. Κασσελάκης ωστόσο συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, καθώς πρόθεσή του ήταν να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών σε τοπικό επίπεδο και ταυτόχρονα να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα πράξει εάν εκλεγεί πρωθυπουργός.

Ξεχωριστή στιγμή, όταν σταμάτησε και έσκυψε να ακούσει πολίτη σε αναπηρικό αμαξίδιο, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα και παρέλαβε και εγγράφως τα αιτήματά του για τους ανθρώπους με αναπηρία.

Στην είσοδο του Μουσείου τον υποδέχτηκε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, Θεώνη Γεωργοπούλου, ενώ εντός του Μουσείου βρισκόταν και τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ. Κασσελάκης ξεναγήθηκε στην έκθεση και σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του Νίκου Μπελογιάννη.

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος