FOLLOW US: facebook twitter

Θερινή κατασκήνωση για τα Αμεα και φέτος στη Σκαφιδιά

Ημερομηνία: 25-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”66212″ img_size=”full”][vc_column_text]

Στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Ηλείας οι ωφελούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ

Θετική ήταν, για ακόμα μία χρονιά, η ανταπόκριση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανού, στο  αίτημά του Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας, Κων/νου Διαμαντόπουλου, για   πραγματοποίηση της θερινής κατασκήνωσης 30 περίπου ωφελουμένων του  ΚΕΦΙΑΠ ΓΝ Ηλείας και 20  περίπου  συνοδών τους, στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης στη Σκαφιδιά.

Η κατασκηνωτική περίοδος θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου 2019, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής  στήριξης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, διακρίνεται για τον πολιτιστικό, ψυχαγωγικό  και εκπαιδευτικό χαρακτήρα της και κάθε χρόνο εμπλουτίζεται  με ποικίλες δραστηριότητες τέτοιου χαρακτήρα, όπως εργαστήρια τέχνης, προβολές ταινιών κ.τ.λ.

Ο Διοικητής Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει  τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό για την άμεση και   θετική ανταπόκρισή του και ειδικότερα για την ευγενική παραχώρηση, φιλοξενία αλλά και κάλυψη των εξόδων που προκύπτουν κατά την κατασκηνωτική περίοδο.

Η σημαντική αυτή δράση, η οποία ενισχύει τις προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες των ατόμων με αναπηρία, υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά, αφού η Διοίκηση του Νοσοκομείου  από το 2017 κατέβαλε κάθε δυνατή  προσπάθεια ώστε η θερινή κατασκήνωση να ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα του ΚΕΦΙΑΠ μετά από πέντε χρόνια διακοπής της.

Επισημαίνεται εδώ ότι στην κατασκήνωση, εκτός από τα παιδιά με αναπηρία συμμετέχουν και παιδιά χωρίς αναπηρία, ώστε να ενισχυθεί  το μήνυμα της συνεργασίας και της συνύπαρξης όλων των μελών μιας κοινότητας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot