FOLLOW US: facebook twitter

Θεώνη Μπράτη και Παναγιώτης Σκαρτσιάρης με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απ. Κατσιφάρα

Ημερομηνία: 15-03-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84514″ img_size=”full”][vc_column_text]Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», μ’ επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, θα είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείαςη Θεώνη Μπράτη και ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δυο πρόσωπα με διακριτή κοινωνική και πολιτική παρουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Δυο στελέχη καταξιωμένα, με αναγνώριση απ’ την τοπική κοινωνία, με σημαντική συμβολή στα τοπικά πράγματα, μ’ εμπειρία, διαδρομή και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση. Εύχομαι στην Θεώνη Μπράτη και στον Παναγιώτη Σκαρτσιάρη καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία», ανέφερε σε δήλωση του ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Η Θεώνη Μπράτη γεννήθηκε στο Βαρθολομιό. Είναι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι. Αιγίου, Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής. Κατοικεί στο Βαρθολομιό και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης γεννήθηκε στις Πεύκες (Βύλιζα) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, διαμένει μόνιμα στον Πύργο και δραστηριοποιείται στον Δήμο Πηνειού (Καβάσιλα) ως δημιουργός του Τεχνολογικού Ι.Ε.Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν Πρόεδρος στην πρωτοβάθμια επιτροπή ΙΚΑ Πύργου κι έχει υπηρετήσει τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης για οκτώ χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Ωστόσο έχει διατελέσει Γραμματέας ΝΟΔΕ νομού Ηλείας και αντιπρόεδρος στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη. Έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ & ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ», το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν σε 10.000 αντίτυπα, με χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Εντάχθηκε στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα, διότι πιστεύει πραγματικά, ότι μπορεί να πάει πιο μπροστά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την Ηλεία, η οποία διαθέτει απέραντο φυσικό πλούτο και αμύθητη πολιτιστική κληρονομιά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot