FOLLOW US: facebook twitter

«Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»: Θεατρική παράσταση Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Απριλίου στον Απόλλωνα από το 2ο ΓΕΛ Πύργου

Ημερομηνία: 18-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86935″ img_size=”full”][vc_column_text]Θεατρική παράσταση βασισμένη πάνω στην κλασική πλέον ελληνική ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» του Αλέκου Σακελάριου που άφησε εποχή στην χρυσή εποχή του κινηματογράφου, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,  τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και άλλους γνωστούς ηθοποιούς, ανεβάζει η θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Πύργου την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Απριλίου στον Απόλλωνα. Ώρα έναρξης 9 μμ.

Η ταινία γυρίστηκε το 1959 και οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής, με τις μαθητικές ποδιές του ιδιωτικού σχολείου θηλέων που φοιτούσαν κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα.

Για όποιον δεν θυμάται την ιστορία του έργου- λίγο δύσκολο βεβαίως αφού με την ταινία αυτή μεγάλωσαν γενιές και γενιές- ένας νεαρός φτωχός καθηγητής (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) διορίζεται ως φιλόλογος σε ένα ιδιωτικό σχολείο θηλέων και έρχεται αντιμέτωπος με τα κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα. Μια όμορφη μαθήτρια (Αλίκη Βουγιουκλάκη) ταλαιπωρεί διαρκώς τον καθηγητή, κι εκείνος αναλαμβάνει να τη «συμμορφώσει». Η μαθήτρια προσπαθεί, με διάφορες μικροαπάτες, να εκδικηθεί τον καθηγητή, τελικά όμως οι δύο νέοι ερωτεύονται αλλήλους και καταλήγουν σε γάμο.

Η παράσταση θα έχει πολύ κέφι, τραγούδια και χορό και σίγουρα θα την απολαύσουμε όλοι![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot