FOLLOW US: facebook twitter

Θα γέμιζε με κοκαϊνη Ηλεία και Αχαία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών

Ημερομηνία: 04-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εξάρθρωσε ακόμη μια εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη σε Αχαΐα και Ηλεία – Από την αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε συνελήφθησαν τα τρία μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο 42χρονος αρχηγός της – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.000 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 17.110 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και τρία οχήματα

Έτσι, στην Αθήνα και στην Αχαΐα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, οργάνωσαν και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή των αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 42 και 35 ετών και έναν 70χρονο ημεδαπό.

Σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 42χρονος αλλοδαπός, είχε αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση, ενώ ο 35χρονος αλλοδαπός και ο 70χρονος ημεδαπός ήταν επιφορτισμένοι με την μεταφορά, απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

(17.110) ευρώ,

(7) κινητά τηλέφωνα και

(3) οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος