FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Ανδριόπουλος: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να βελτιωθούμε παντού»

Ημερομηνία: 06-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Αστέρα μίλησε στην «Πρωινή» για την κακή εικόνα της ομάδας στα δύο τελευταία φιλικά με Αχαϊκή και Δάφνη

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αστέρας στα δύο τελευταία δυνατά φιλικά που έδωσε με Αχαϊκή και Δάφνη εκτός έδρας παρουσίασε κακή εικόνα δεχόμενος δέκα γκολ και σκοράροντας μόνο ένα (5-1 και 5-0 αντίστοιχα) και ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Ανδριόπουλος, ευλόγως προβληματίζεται από τις δύο αυτές βαριές ήττες που δεν συνάδουν με την δυναμική της φετινής ομάδας.

Ο έμπειρος Αμαλιαδίτης προπονητής μιλώντας χθες στην «Πρωινή» τόνισε πως δεν χωρούν δικαιολογίες για την άσχημη εικόνα της ομάδας και ότι πρέπει να βελτιωθεί παντού και αμυντικά και επιθετικά. «Η εικόνα μας δεν είναι καλή και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό. Έχουμε αδυναμίες στο τακτικό κομμάτι και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να βρούμε λύσεις. Η αμυντική μας λειτουργία είναι κακή αλλά και επιθετικά δεν σκοράρουμε. Πρέπει δηλαδή να βελτιωθούμε παντού. Είναι φιλικά ματς και κοιτάζουμε την τακτική μας και την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Γίνονται λάθη και ατομικά και ομαδικά, τα οποία πρέπει να εξαλείψουμε. Χρειάζεται να βρούμε τον τρόπο παιχνιδιού που αρμόζει στην ομάδα μας και για αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ. Αν γυρίσουν και οι παίκτες που είτε είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών είτε είχαν κόπωση από την προετοιμασία, θα έχουμε περισσότερες λύσεις. Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και θέλουμε να βελτιωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και αμυντικά και επιθετικά», ανέφερε ο 59χρονος τεχνικός.

Στην ερώτηση αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος απάντησε: «θα το δούμε και αυτό μαζί με την Διοίκηση. Είναι φιλικά ματς, κάνουμε διάφορες δοκιμές αναφορικά με τους παίκτες για να δούμε την αγωνιστική τους συμπεριφορά, διαθέτουμε και αρκετούς μικρούς που τους δίνουμε χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσουν εμπειρίες. Είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να δούμε και τα κοιτάζουμε όλα. Έτσι, θα δούμε και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης».

Με Δόξα Ν.Μ. την Τετάρτη

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό του Αστέρα είναι την ερχόμενη Τετάρτη με την Δόξα Ν. Μανωλάδας, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η έδρα. Το Σαββατοκύριακο είχε κλειστεί φιλικό με τη Ζάκυνθο, αλλά η νησιωτική ομάδα παίζει την Κυριακή Κύπελλο Ελλάδας με την Λευκίμμη. Γίνονται προσπάθειες να βρεθεί φιλικό για την Κυριακή, αν όχι το επόμενο τεστ προετοιμασίας θα είναι με την Δόξα Ν.Μ. την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot