FOLLOW US: facebook twitter

Τελετή παράδοσης-παραλαβής χθες το πρωί στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης από τον Ν. Μοράντ στο Γ. Λέντζα

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95915″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο… φουλ ξεκίνησαν να δουλεύουν οι μηχανές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης από την πρώτη κιόλας μέρα επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του νέου δημάρχου Γιάννη Λέντζα. Χθες το πρωι πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-  παραλαβής στο δήμο από τον απερχόμενο δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ στο Γιάννη Λέντζα σε πολύ θερμό και θετικό κλίμα, που εγγυάται την καλή συνεργασία των δύο ανδρών και στο μέλλον. Ομοίως παρέλαβαν από τους ομολόγους τους και οι νέοι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Βαγγελάκος Πολιτικής Προστασίας και περιβάλλοντος από τον Τάσο Μυλωνόπουλο και η νέα αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Αλεξάνδρα Γιαννίτση που παρέλαβε από τον Ανδρέα Μίγκο, ενώ επρόκειτο να παραλάβουν και οι άλλοι δύο νέοι αντιδήμαρχοι. Ο Σάκης Κεκάτος που ορίστηκε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και ο Κων/νος Βαρβαρέσος αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ κατά την διάρκεια παράδοσης στον νυν δήμαρχο Γιάννη Λέντζα  του ευχήθηκε καλή θητεία χωρίς προβλήματα και δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός του έργου της νεας δημοτικής αρχής:

«Είμαι σίγουρος ότι ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνη είναι σε καλά χέρια με τον φίλο μου Γιάννη Λέντζα στο τιμόνι του δήμου. Θα είμαι δίπλα του αρωγός σε ότι θετικό γίνεται, εύχομαι να έχει καλή θητεία, να μην υπάρξουν προβλήματα σοβαρά όπως πλημμύρες, φωτιές, σεισμοί κλπ που όλοι ξέρουμε ότι είναι  πιο δύσκολα διαχειρίσιμα. Καλή θητεία και καλή πορεία εύχομαι στον δήμαρχο και στους συνεργάτες του.»

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Γιάννης Λέντζας ευχαρίστησε τον Ναμπίλ Μοράντ για όσα όπως είπε έχει προσφέρει στον τόπο και πιστεύει ότι θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής.

«Αναλαμβάνουμε από σήμερα τα ηνία του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης που έχει πολλά πλεονεκτήματα,  ο απερχόμενος δήμαρχος και προσωπικός μου φίλος εδώ και χρόνια Ναμπίλ Μοράντ μας αφήνει παρακαταθήκη πολλά έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και θα φροντίσουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία και οι γνώσεις και εμπειρία του θα βοηθήσουν το δήμο μας.. Σκύβουμε στα προβλήματα, ο χρόνος τρέχει και να μην έχουμε εύχομαι κι εγώ έκτακτα φαινόμενα που δημιουργούν πολλά προβλήματα, ενώ θέλω να δώσω υπόσχεση στους δημότες μας ότι πρώτα για μας είναι ο πολίτης με στόχο να καλυτερέψει το αύριο του. Και πάλι να ευχαριστήσω το δήμαρχο για ότι έχει προσφέρει στον τόπο μας.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος