FOLLOW US: facebook twitter

Τελετή αποφοίτησης μαθητών 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:

Μια γιορτή γεμάτη συγκίνηση, χαρά κ όμορφες αναμνήσεις ήταν η τελετή αποφοίτησης των 48 μαθητών της ΣΤ΄τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, που αποχαιρέτισαν το πρώτο τους σχολείο βάζοντας πλώρη για νέες θάλασσες, αφού από τον Σεπτέμβρη θα είναι μαθητές Γυμνασίου.

Την αποχαιρετιστήρια γιορτή διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ενώ το  Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους αποφοίτους να κρατήσουν στις αποσκευές τους τις αξίες, τις παραδόσεις, τις ευαισθησίες ,τις θετικές και δημιουργικές εμπειρίες που βίωσαν στο 2ο Δημοτικό σχολείο.

Κι όπως αναφέρει εκ μέρους του Δ.Σ η κ. Αικατερίνη Πολάκη «Ευχόμαστε να προοδεύουν πάντα στη ζωή τους και να μην ξεχνούν να είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ.. Ευχαριστούμε τους δασκάλους και ιδιαίτερα την κα Βλάχου Ευθυμία για το υπέροχο βίντεο με τις αναμνήσεις των παιδιών μας ,τον Διευθυντή μας για την συνεργασία και τους γονείς για τη συνεισφορά τους στο μπουφέ της γιορτής. Ακόμη, ευχαριστούμε το κατάστημα “Βενδρας” για τη χορηγία του στα βεγγαλικα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ως πρόεδρος οφείλω στα μέλη του Δ.Σ. ,κα Κόκκαλη Ελένη ,κα Κατσαιτη Γεωργία, κα Βενδρα Αθανασία και κα Παρρά Ιωάννα που για μια κόμη χρόνια όλες μαζί και η καθεμία μας χωριστά δώσαμε τον μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τα παιδιά του 2ου Δημοτικού, τα παιδιά μας! Καλό καλοκαίρι σε όλους!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος