FOLLOW US: facebook twitter

Ταξίδι απόλαυσης η παραγωγή εκλεκτού ελαιολάδου

Ημερομηνία: 05-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από τον ιδιόκτητο ελαιώνα το brand της οικογένειας Θανόπουλου στην Κορυφή

Ένα ακόμα αφιέρωμα στο πολυβραβευμένο ελαιόλαδο «Το λιοστάσι μου» που προέρχεται από τους ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας Θναόπουλου στην Τ.Κ Κορυφής, έκανε στην νέα του έκδοση το ‘Ελαίας Καρπός» όπου αναφέρεται στις συνθήκες παραγωγής του, στα βραβεία και τις διακρίσεις του brand σε διεθνές επίπεδο:

«Σε µια ελαιοπαραγωγική περιοχή µε ιδανικές συνθήκες µικροκλίµατος, χλωρίδας και πανίδας, που μπορούν να προσδώσουν στο ελαιόλαδο πρωτογενή χαρακτηριστικά ανώτερης ποιότητας και πλουραλισµό στα αρώµατα και τις γεύσεις, δραστηριοποιείται η οικογένεια Θανόπουλου.

Ο λόγος για την Κορυφή Ηλείας, έναν τόπο µε ιστορία και µεγάλη εµπειρία στην ελαιοπαραγωγή. Εκεί τα ελαιόδεντρα της οικογένειας καλλιεργούνται σε πλαγιές µε απόλυτη φροντίδα, µεταφέρονται στο ελαιοτριβείο σχεδόν αµέσως µετά τη συγκοµιδή, για να δώσουν το φρεσκοστυµµένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Το Λιοστάσι µου». Ένα προϊόν πρώιµης συγκοµιδής και ψυχρής έκθλιψης, το οποίο µετά από ελάχιστο φιλτράρισµα φυλάσσεται σε αεροστεγείς δεξαµενές που εξασφαλίζουν την προστασία του από το οξυγόνο, το φως και τη θερµότητα µέχρι την εµφιάλωση. Η επιµελής αυτή φροντίδα προσφέρει έναν φυσικό χυµό ελιάς, µε υψηλές σε περιεκτικότητα υγειοπροστατευτικές φαινόλες.

Σηµειώνεται ότι το ελαιόλαδο «Το Λιοστάσι µου» είναι περιορισµένης παραγωγής, αφού σύµφωνα µε τους ανθρώπους της εταιρείας «αποτελεί τη δέσµευσή µας για την ποιότητα, τη σχέση σεβασµού µε τη φύση, τη συνέπειά µας αλλά και την ταπεινότητά µας µπροστά στις διεθνείς διακρίσεις. Σκοπός µας είναι το τελικό αποτέλεσµα να είναι µοναδικής ταυτότητας».

Άλλωστε τα βραβεία και οι διακρίσεις του brand σε διεθνές επίπεδο πιστοποιούν την άριστη ποιότητά του. Έχει δοκιµαστεί από πάνελ ειδικών του ελαιολάδου και της γεύσης και έχει χαρακτηριστεί «ως ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο µε πλούσια γεύση και φρουτώδες άρωµα. Η ισορροπία του ανάµεσα στο πικρό και το πικάντικο µπορεί να συνοδεύσει ιδανικά πράσινες σαλάτες κόκκινο κρέας, µανιτάρια, όσπρια, ζυµαρικά και σούπες. Σε ό,τι αφορά τους επόµενους στόχους της οικογένειας, υπερισχύει η ισχυροποίηση του brand στη διεθνή αγορά, η οποία απαιτεί συστηµατική και µακροχρόνια προσπάθεια, γι’ αυτό, όπως οι ίδιοι τονίζουν «συνεχίζουµε την προσπάθειά µας, απολαµβάνουµε το ταξίδι…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος