FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Δημητρουλόπουλος: «Προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου μας»

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86622″ img_size=”full”][vc_column_text]Η προστασία και η ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και η ενίσχυση και αναδιάρθρωση του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων ήταν το θέμα της ενημερωτικής συνάντησης του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, κ. Τάκη Δημητρουλόπουλου με τον Διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος κ. Δημ. Ψυχογιό. Ο κ. Δημητρουλόπουλος συνοδευόταν από τους συνεργάτες της παράταξής του: κ. Κ. Αλεξόπουλο αντιστράτηγο ε.α., πρώην Αστυνομικό Δ/ντη Ηλείας και κ. Γεω. Θεοδωρακόπουλο πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Α’.

Ιδιαιτέρως συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία: η μεταστέγαση του Τμήματος στο νέο κτίριο, η υλικοτεχνική υποδομή (έλλειψη οχημάτων) καθώς και άλλα προβλήματα που έχουν σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος συνεχάρη τον Διοικητή του Τμήματος και το προσωπικό για το έργο και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και δεσμεύτηκε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό τους για τη λύση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Τάκης Δημητρουλόπουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot