FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Δημητρουλόπουλος: «Έχουμε όραμα και στόχους για τον Δήμο μας»

Ημερομηνία: 27-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”82143″ img_size=”full”][vc_column_text]Ζούμε σε μια περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης όπου τα πάντα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, με μεγάλες ταχύτητες.

Ζούμε μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Σ αυτή τη περίοδο, όπως η σημερινή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να διαδραματίσει ένα κομβικό ρόλο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο, με πολιτικές και παρεμβάσεις που πρέπει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης, καλείται να αναλάβει τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που να υπερβαίνουν τα παραδοσιακά πλαίσια και πρότυπα και να επιδιώξει τη δημιουργία μιας ουσιαστικής επικοινωνίας με τους πολίτες και ενός ελάχιστου επιπέδου κοινωνικής εμπιστοσύνης προς τους τοπικούς θεσμούς.

Γνωρίζοντας την πραγματική εικόνα του Δήμου μας, τα προβλήματα των δημοτών μας, την κατάσταση των κοινοτήτων μας αποφασίσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη αναμόρφωσης και αλλαγής των πάντων.

Αντιμετωπίζουμε τον προεκλογικό χρόνο ως μια μεταβατική περίοδο από το χθες στο αύριο.

Αποφασίσαμε να κινηθούμε ανεξάρτητα και ελεύθερα.

Είμαστε μια ανεξάρτητη παράταξη κάτι που οι πολίτες το διαπιστώνουν καθημερινά.

Μια διαπίστωση που έχει οδηγήσει «κάποιους» λασπολογώντας να μας χρεώνουν σε συγκεκριμένο κόμμα, με τη φασιστική λογική του «πες, πες κάτι θα μείνει».

Εμείς ενώσαμε και ενώνουμε, όποιο κόμμα και αν στηρίζουμε, τις ατομικές μας πορείες που φτιάχτηκαν με ανιδιοτέλεια και προσφορά.

Συμμετέχουμε στις εκλογές με μια δέσμευση, να τα δώσουμε όλα για να ξεβαλτώσουμε τον τόπο μας. Να αλλάξουμε τα πράγματα. Να δώσουμε ελπίδα. Έχουμε όραμα και στόχους. Ξέρουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε, να ιεραρχούμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε.

Η εμπειρία και η γνώση που απέκτησα από την οκτάχρονη θητεία μου ως Νομάρχης Ηλείας και τη θητεία μου ως Βουλευτής του Νομού μας σε συνδυασμό με τη δυναμική νέων συνεργατών μου, αλλά και έμπειρων περί τα κοινά, μας καθιστούν κυριολεκτικά ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για το Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα πάντα.

Η απερχόμενη Δημοτική αρχή έχει καταφέρει να κάνει αυτόν τον ευλογημένο τόπο ένα χώρο απλής και πολλές φορές δύσκολης επιβίωσης.

Η καθημερινότητα του πολίτη δυσκολεύεται.

Τα αυτονόητα δυσκολεύονται.

Ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός τομέας αγνοείται.

Ο τουρισμός αγνοείται.

Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αγνοούνται.

Τα χωριά αγνοούνται.

Η ανάπτυξη αγνοείται.

Με λίγα τσιμέντα και χαλίκια κάθε τέσσερα χρόνια, προεκλογικά, η ανάπτυξη δεν βρίσκει δρόμο για να έρθει.

Σε λίγο μπαίνουμε στη δεκαετία του 2020 αλλά κάποιοι νομίζουν ότι βρισκόμαστε ακόμη στη δεκαετία του 1950.

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ.

Οι σύγχρονοι προεκλογικοί αγώνες γίνονται με προγράμματα και οράματα και όχι με λάσπες από τα παπαγαλάκια του προηγούμενου αιώνα.

Δεν μπορούν να κρύψουν άλλο την πανέμορφη Ανδρίτσαινα που έχει ταυτιστεί με την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας και τον Επικούρειο Απόλλωνα.

Δεν μπορούν να κρύψουν άλλο την Καλλιθέα με τη φυσική της ομορφιά και την ιστορία της.

Δεν μπορούν να κρύψουν άλλο τον Σκιλλούντα με τα πλεονεκτήματα του.

Εμείς είμαστε εδώ και μαζί μας είναι και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Επιβάλλεται ο Δήμος να αναδιατάξει τις δυνάμεις του, να βρει τον δρόμο του, δίπλα στους πολίτες και στα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές που θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Επιβάλλεται να δημιουργηθούν  προϋποθέσεις οικονομικής, κοινωνικής και χωροταξικής ανάπτυξης και να στηρίζουν την απασχόληση δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε τοπικό επίπεδο.

Γι αυτό είναι επιλογή ευθύνης να στηριχθεί η παράταξή μας σ αυτές τις εκλογές.

Κανένας δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορος στη στασιμότητα.

Τάκης Δημητρουλόπουλος,

Υπ. Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot