FOLLOW US: facebook twitter

Τα highlights του Αλέξη Κάτζου για τη σεζόν 2019-2020 (vid)

Ημερομηνία: 22-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”103267″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο 19χρονος ταλαντούχος πόιντ-γκαρντ του Κοροίβου, Αλέξης Κάτζος, ο οποίος έχει παίξει και στη Basket League με τον Κόροιβο, είναι ένας διαρκώς εξελίξιμος μπασκετμπολίστας. Ένας παίκτης πολύ γρήγορος, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας που βλέπει γήπεδο, καλός σουτέρ, με αρκετές συμμετοχές και πέρυσι και φέτος στην Α2 Εθνική με τη φανέλα του Κοροίβου. Παράλληλα είναι φέτος και πρώτος σκόρερ στη Β΄ ΕΣΚΑΗ με τον Υπερίωνα Αμαλιάδας, o οποίος συνεργάζεται με τον Κόροιβο σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Ένας μπασκετμπολίστας γέννημα-θρέμμα του Κοροίβου, που πέρυσι είχε κληθεί στην Εθνική Εφήβων ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ το Μάρτιο του 2017 είχε κληθεί στην Εθνική Παίδων.

Ο Κάτζος, σπουδάζει από φέτος χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και συνδυάζει τις σπουδές του και το μπάσκετ.

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα εξαιρετικό βίντεο από το youtube, με τα highlights του Αλέξη Κάτζου για την τρέχουσα σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Κοροίβου όσο και με αυτή του Υπερίωνα.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=mEJiRBpPpxY”][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot