FOLLOW US: facebook twitter

Τα είδη τέντας που μπορείτε να επιλέξετε για το σπίτι σας

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Τέντα Με Αντηρίδες

Τέντες με αντιρήδες

Οι αντηρίδες ουσιαστικά αποτελούν τον σταθερό βραχίονα – άξονα, πάνω στον οποίο είναι περασμένο το πανί της τέντας και οι οποίες βοηθούν στην ευκολότερη προσαρμογή του ύψους της. Ο χειρισμός και η προσαρμογή της τέντας με αντηρίδες μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, είτε με ηλεκτρικό μηχανισμό (μοτέρ).

Για ποιους χώρος προτείνονται οι τέντες με αντηρίδες;

Ιδανικές για διαμερίσματα τύπου ρετιρέ και αυλές, καθώς έχουν την δυνατότητα να καλύψουν επιφάνειες πολλών τετραγωνικών μέτρων, παρέχουν μεγάλη προστασία από τους δυνατούς ανέμους, προσφέροντας παράλληλα μία εξαιρετική «ανάσα» δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων, έναντι των υπόλοιπων επιλογών σκίασης, ορισμένα εκ των οποίων είναι:

  • Χαμηλό Κόστος
  • Εργονομικός Σχεδιασμός
  • Υψηλή Σταθερότητα & Αντοχή
  • Μεγάλη Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων σε Τεντόπανα
  • Σύγχρονη Αισθητική

Τέντα Με Βραχίονες

Tέντες με βραχίονες

Οι τέντες αυτής της κατηγορίας, χρησιμοποιούν βραχίονες μήκους ανάλογου των αναγκών του χώρου σας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση της κατασκευής. Επιπλέον, τοποθετείται ο κατάλληλος άξονας και αντίβαρο αλουμινίου, με τα οποία θα πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα.

Ανάλογα με το μήκος του βραχίονα, επιλέγεται και ο αντίστοιχος μηχανισμός χειρισμού της. Εάν πρόκειται για μεγάλου μήκος βραχίονα προτιμάμε την ηλεκτροκίνητη λύση με μοτέρ ενώ εάν το μήκος του βραχίονα είναι μικρό, τότε πηγαίνουμε στην κλασική χειροκίνητη επιλογή.

Ιδανικές για κάθε τύπου διαμέρισμα και χώρο, έχουν την δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ παρέχουν μεγάλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση προσφέρει ένα μεγάλο εύρος πλεονεκτημάτων, βασισμένων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, ορισμένα εκ των οποίων είναι:

  • Εργονομικός Σχεδιασμός
  • Μοντέρνα Αισθητική
  • Υψηλή Σταθερότητα & Αντοχή
  • Μεγάλη Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων σε Τεντόπανα

Τέντα Κασετίνα

Τέντα κασετίνα

Η τέντα κασετίνα αποτελεί μια ιδιαίτερη και διαφορετική από τις κλασικές, πρόταση σκίασης. Η κασετίνα προσαρμόζεται εύκολα στην ανάλογη ρήση που επιθυμούμε και έχει τη δυνατότητα να μαζεύεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη θήκη αλουμινίου, όπως μία κασέτα (εξου και η ονομασία της) , ώστε να προστατεύονται το ύφασμα και τα μηχανικά της μέρη, από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (π.χ. βροχή, χαλάζι). Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που την καθιστά εξαιρετική επιλογή είναι η ευκολία στον καθαρισμό της, κάτι που αυξάνει σημαντικά την διάρκεια ζωής της και σας γλιτώνει από μελλοντικά, άσκοπα έξοδα.

Γιατί να την προτιμήσω;

Η τέντα κασετίνα, λόγω του υψηλού βαθμού προσαρμοστικότητας της είναι μία μέθοδος σκίασης που προτείνεται για κάθε χώρο, επαγγελματικό και μη, με σύγχρονή ή παραδοσιακή αισθητική. Η δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας της, καθώς και το πλήθος των εναλλακτικών στο υλικό σκίασης, όπως και οι δεκάδες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων στα τεντόπανα που διαθέτουν οι εγγυημένοι συνεργάτες μας, σας δίνουν την επιλογή να την προσαρμόσετε στα γούστα και τις απαιτήσεις σας.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η τέντα κασετίνα χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της, διαθέτει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων που σίγουρα θα την βάλουν ψηλά στη λίστα με τις επιλογές σας. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής:

  • Μεγάλη Προσαρμοστικότητα
  • Στεγανή και Ασφαλής Αποθήκευση
  • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
  • Ποικιλία Χρωμάτων και Σχεδίων

https://tentes-braimis.gr/wp-content/uploads/2018/05/tenta-se-mpara.jpg

Τέντα σε μπάρα

Η τέντα σε μπάρα, είναι ένα σύστημα ειδικής κατασκευής με σπαστούς βραχίονες, οι οποίοι προσαρμόζονται και στηρίζονται πάνω σε μία μπάρα, στο τελείωμα της τέντας. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί μία «έξυπνη» λύση σκίασης, καθώς έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε χώρους με μικρή δομική λειτουργικότητα (π.χ. περιορισμένο χώρο).

Για ποιους χώρους είναι ιδανικές οι τέντες σε μπάρα;

Οι τέντες σε μπάρα, προτείνονται σε εκείνους που δεν επιθυμούν να επέμβουν με πολλές τρύπες στη βάση του τοίχου ή για χώρους με δομικές «ατέλειες» και χαμηλή λειτουργικότητα, όπως εκείνοι με στραβά τοιχώματα ή περιορισμένο πλευρικό χώρο. Παρέχουν την δυνατότητα κάλυψης επιπλέον επιφάνειας, από τις υπόλοιπες λύσεις σκίασης (π.χ. τέντες με αντηρίδες), καθώς μπορούν να επεκταθούν εκτός των ορίων του άξονά μας.

Η συγκεκριμένη κατασκευή σκίασης παρέχει μία πρακτική λύση σκίασης για κάθε μπαλκόνι ή βεράντα σπιτιού, αλλά και για τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες χώρου, με μαρκίζες. Μία μοντέρνα πρόταση με ιδιαίτερες δυνατότητες προσαρμογής στον χώρο και τις απαιτήσεις σας.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι μία σύγχρονη λύση, διεθνών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, με πληθώρα πλεονεκτημάτων, ορισμένα εκ των οποίων είναι τα ακόλουθα:

  •  Κάλυψη Μεγάλων & Δύσκολων Επιφανειών
  •  Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων
  •  Εύκολη Τοποθέτηση
  • Ειδικά Μελετημένη για Δομικές Δυσκολίες

https://tentes-braimis.gr/wp-content/uploads/2018/05/tenta-rinto.jpg

Τέντες ριντό

Οι κάθετες τέντες ή τέντες ριντό αποτελούν την ιδανική λύση για επαγγελματίες που θέλουν να προστατέψουν ή και να επεκτείνουν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός τους και για ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας τους. Μία ιδιαίτερα κομψή, διακριτική και πολύ ποιοτική πρόταση για τον χώρο σας.

Οι τέντες ριντό αποτελούν μία κάθετη κατασκευή, η οποία κατεβαίνει από την μαρκίζα έως και το κάγκελο του μπαλκονιού ή ακόμη και το δάπεδο, δημιουργώντας έναν τύπο κασονέτου. Τοποθετείται πανί σκίασης (τεντόπανο) ή διάφανη μεμβράνη νάιλον (ζελατίνα), ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε το συγκεκριμένο προϊόν και τις απαιτήσεις σας.

Τι να διαλέξω; Τεντόπανο ή Ζελατίνα;

Όταν επιλέγεται η τοποθέτηση τεντόπανου, η τέντα ριντό αποτελεί την ιδανική λύση για να προστατέψετε το χώρο σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς παρέχει πλήρη κάλυψη θέασης. Παράλληλα, εξασφαλίζετε μία πολύ ποιοτική προστασία από την βροχή και τους δυνατούς ανέμους, ενώ έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τον προσωπικό σας χώρο.

Η τοποθέτηση διάφανης ζελατίνας τύπου νάιλον, αποτελεί μία επιλογή που προτείνεται ιδιαίτερα σε εκείνους που θέλουν να επιτρέψουν στο φυσικό φως να εισχωρεί στον χώρο τους. Η συγκεκριμένη λύση προτιμάτε ιδιαίτερα από επαγγελματίες του χώρου εστίασης, οι οποίοι επιθυμούν να επεκτείνουν τον χώρο του καταστήματος τους και να προσφέρουν στον πελάτη θέαση προς το εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργώντας για εκείνον ένα πιο ευχάριστο χώρο.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Οι τέντες ριντό ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα τους. Ποια είναι μερικά από αυτά;

  • Μεγάλη Αντοχή σε Δυνατούς Πλευρικούς Ανέμους
  • Σταθερή & Ελαφριά Κατασκευή
  • Κάλυψη Δύσκολων Επιφανειών
  • Εύκολη Εγκατάσταση
  • Μεγάλη Ποικιλία σε Αποχρώσεις και Σχέδια Τεντόπανου

https://tentes-braimis.gr/wp-content/uploads/2018/05/tenta-kapotina.jpg

Τέντα καποτίνα

Η τέντα καποτίνα ή τέντα κουρμπαριστή, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση σκίασης, λόγω του ιδιαίτερου, κυρτού σχήματός της. Η καποτίνα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και παρέχει υψηλό βαθμό αδιαβροχοποίησης, στεγανοποίησης και σκίασης. Ο μηχανισμός της, μπορεί να είναι σταθερός, χειροκίνητός ή ηλεκτροκίνητος, ενώ για το κύριο μέρος της τοποθετείται είτε πανί σκίασης, είτε υψηλής ποιότητας πλαστικό PVC.

Που μπορεί να τοποθετηθεί;

Η τέντα καποτίνα, είναι ένα είδος τέντας ιδιαίτερης αισθητικής και σχήματος, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη παραθύρων, ημι-υπαίθριων χώρων, χωρίς μπαλκόνια, είσοδο καταστημάτων και χώρων με retro αισθητική και αρχιτεκτονική. Χαρίζουν ένα κομψό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο αρχιτεκτονικό στυλ και την ταυτότητα του χώρου που θα τοποθετηθούν.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Οι τέντες καποτίνα, λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας και κατασκευής τους χαρίζουν μία σειρά εξίσου ιδιαίτερων και μοναδικών πλεονεκτημάτων, σε σύγκριση με άλλες επιλογές σκίασης.

  • Ιδανικές για Κάλυψη Παραθύρων
  • Σταθερές & με Γερή Κατασκευή
  • Ανθεκτικές σε Αέρα, Βροχή

https://tentes-braimis.gr/wp-content/uploads/2019/10/zelatina.jpg?v=1601019990

Τέντα ζελατίνα

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί μία «έξυπνη» λύση σκίασης, με υψηλή χρηστικότητα και αρκετές δυνατότητες εφαρμογής. Έχοντας ως βασικό της υλικό το πλαστικό PVC, χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή απέναντι στη βροχή και το δυνατό άνεμο. Δεν κιτρινίζει, ούτε θαμπώνει, αποτελώντας λύση που διατηρείται για χρόνια, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλη μία τέντα ζελατίνα;

Ιδανική τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για οικιακούς χώρους, μία τέντα ζελατίνα μπορεί να καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη σκίασης.
Συνήθως, εγκαθίσταται ως βασικό σύστημα σκίασης ή σε συνδυασμό με ήδη υπάρχοντα συστήματα (σε μορφή κασονέτου).

Ποιες επιλογές υπάρχουν διαθέσιμες;

Σε επαγγελματικούς χώρους αποτελεί ιδανική επιλογή. Προστατεύει το χώρο από την κακοκαιρία και την ηλιοφάνεια, ενώ παράλληλα χαρίζει στους πελάτες ανεμπόδιστη θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Σε οικιακούς χώρους, τοποθετείται συνήθως στα πλαϊνά μπαλκονιών, με σκοπό να προστατέψει το χώρο από τους πλευρικούς ανέμους και από τα νερά της βροχής. Επιπλέον, προστατεύει την ιδιωτικότητα του χώρου σας, εμποδίζοντας τα αδιάκριτα γειτονικά βλέμματα.

Τα τελευταία χρόνια η κάθετη σκίαση με ζελατίνες ή πανιά ή διάτρητα επιλέγεται πολύ και για περιμετρική κάλυψη ή πρόσοψεις καταστημάτων κλπ.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει μία τέντα ζελατίνα;

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί έναν συνδυασμό διαφορετικών πλεονεκτημάτων, τα οποία την καθιστούν ως μία από τις ποιοτικότερες επιλογές της αγοράς. Συγκεκριμένα

  • Κατάλληλη για κάθε χώρο.
  • Υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.
  • Προστασία από την κακοκαιρία.
  • Υψηλή απορροφητικότητα της UV ακτινοβολίας.
  • Εύκολη στη συντήρηση.

Πηγή: tentes-braimis.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος