FOLLOW US: facebook twitter

Τα 48α ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ είναι εδώ!!

Ημερομηνία: 26-06-2024 | Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας ετοίμασε ένα πενθήμερο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Η μεγάλη γιορτή της περιοχής για τον πρώην δήμο Βουπρασίας, τα 48α ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2024, που συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας και ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, είναι και φέτος εδώ με ένα πενθήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος υποδέχεται όλον τον κόσμο στην πλατεία Ελευθερίας της Βάρδας που για πέντε μέρες θα σφύζει από ζωή και χαρά. Οι δάσκαλοι, τα παιδιά και οι ενήλικες του Συλλόγου, έχουν ετοιμάσει για το κοινό με κόπο αλλά και πολύ χαρά, διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο η Βάρδα να γίνει σημείο αναφοράς αυτές τις ημέρες, συγκεντρώνοντας κόσμο από όλη τη γύρω περιοχή.

Τα 48α ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ, έκαναν πρεμιέρα χθες το βράδυ, με ένα πρόγραμμα μουσικοκινιτικής, παιδικού θεάτρου και πιάνου στο cine Antzela και η συνέχεια θα δοθεί σήμερα, στην πλατεία Ελευθερίας που θα φιλοξενήσει όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων,  σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου θα ανοίξει στις 7μμ η ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΒΑΡΔΑΣ όπου μικροί και μεγάλοι με τα ποδήλατά τους θα κάνουν μια υπέροχη ποδηλατόβολτα ξεσηκώνοντας την πόλη της Βάρδας. Στις 9.30μμ θα παρουσιαστεί στην πλατεία Ελευθερίας η θεατρική παράσταση “ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ;”  μια αντιρατσιστική κωμωδία που “σπάει κόκαλα” και που αποτελεί θεατρική μεταφορά και διασκευή του Λάκη Λαζόπουλου από την ομώνυμη κινηματογραφική κωμωδία του Φιλίπ Ντε Σοβερόν, σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Θανάσουλα.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, θα παρουσιαστεί χορευτική παράσταση με μοντέρνους και λάτιν χορούς και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 9μμ βραδιά παραδοσιακών χορών. Στη συνέχεια οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα ταξίδι στους ήχους της παράδοσης, όπου θα ακουστούν μουσικές από όλη την Ελλάδα με την βοήθεια των υπέροχων μουσικών και του μοναδικού Παναγιώτη Λάλεζα. Τα ΒΟΥΠΡΣΙΑ 2024 θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ με επίδειξη Shotokan καράτε Βάρδας και θα κλείσουν με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς παιδικών τμημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot