FOLLOW US: facebook twitter

Συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 26-09-2024 | Συντάκτης:
«Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των μαθητών» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θεόδωρος Κόρδας

*Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν περίπου σε έναν μήνα  

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου.

Συγκεκριμένα οι εργασίες σε κάθε σχολείο περιλαμβάνουν: καθαρισμό λέβητα, καυστήρα, καπναγωγού, έλεγχο κυκλοφορητή και οργάνων αυτοματισμού, μικροεπισκευές που πιθανόν να απαιτηθούν, ενώ θα χορηγηθούν και σχετικά  φύλλα ελέγχου καύσης.

«Βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή είναι η παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές. Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να λαμβάνει χώρα σε συνθήκες που να διασφαλίζουν  την απρόσκοπτη συμμετοχή των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θεόδωρος Κόρδας.

Η συνολική εργασία θα έχει ολοκληρωθεί περίπου σε διάστημα ενός μηνός, ώστε οι εγκαταστάσεις θέρμανσης να μπορεί να τεθούν σε λειτουργία με ασφάλεια, όταν αυτό απαιτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot