FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία και ασφάλεια

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Σε συνέχεια των επαφών με τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους των Αρχών, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Κατακόλου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.Μια σειρά θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Λιμεναρχείου τέθηκαν επί τάπητος με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τον υπολιμενάρχη κ. Απόστολο Γκατζιό, στο Κατάκολο.

Ο κ. Μπέλτσος εξέφρασε την πρόθεσή του, με την ανάληψη των ηνίων του δήμου, να δώσει προτεραιότητα στα προβλήματα που αφορούν στο Κατάκολο, τις υπηρεσίες, την κρουαζιέρα, την λειτουργία και ανάδειξη της μαρίνας, η επίλυση των οποίων κρίνεται ως επιτακτική.Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Διονύσης Μπέλτσος, είχε συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Αρχιπύραρχο κ. Βασίλη Σολδάτο και έθεσε μια σειρά θεμάτων που άπτονται της συνεργασίας δήμου και Πυροσβεστικού Σώματος.

Η επιδίωξη της αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στο δήμο Πύργου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρείται ως κάτι το αυτονόητο για τον Διονύση Μπέλτσο και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί σε κάθε περίπτωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot