FOLLOW US: facebook twitter

Nίκος Κοροβέσης – Σπύρος Πολίτης: Συνεργασία για την βελτίωση της δημόσιας υγείας

Ημερομηνία: 12-01-2024 | Συντάκτης:

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη

Η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία με στόχο την βελτίωση της δημόσιας υγείας των πολιτών της Ηλείας, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν το προηγούμενο διάστημα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν τις νοσηλευτικές μονάδες του νομού, με τον  Διοικητή να ενημερώνει ακόμα, τον κ. Κοροβέσηγια  τα τρέχοντα θέματα της λειτουργίας του Γ.Ν Ηλείας, κυρίως όσον αφορά τα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα, ο κ. Πολίτης ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας καλή και δημιουργική θητεία ενώ ο Νίκος Κοροβέσης συνεχάρη τον Διοικητή για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα, προσθέτοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα σταθεί αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος