FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο Πανόραμα Αθλημάτων στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:

Συνέντευξη τύπου χθες του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού & Ολυμπισμού Δημ. Νικολακόπουλου με την ΑΕΛ Λεχαινών   

Με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο  Πανόραμα Αθλημάτων από τις 26 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2022 στα Λεχαινά , ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου , το παρόν έδωσαν η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Αντωνία Μουρτζίνη , ο ταμίας κ. Λιβαδάς Σπυρίδων Σαράντης , η προπονήτρια στίβου κ. Σωτηρακοπούλου Μαρία ,ο προπονητής  μπάσκετ κ. Κουκουζέλης Σάκης και ο προπονητής  τένις κ . Αγαλιανός Αλέξανδρος.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια αρκετά πρωτότυπη συνεργασία για τα έως τώρα αθλητικά δρώμενα του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής μας , βρέθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η ΑΕΛ Λεχαινών διοργανώνοντας το Χριστουγεννιάτικο Πανόραμα Αθλημάτων στα Λεχαινά. Κάποιες από τις δράσεις όπως για παράδειγμα το τένις έχει ήδη ξεκινήσει αλλά η κορύφωση όλων των εκδηλώσεων καθώς και των δράσεων των αθλημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως και τις  30 του Δεκέμβρη στην περιοχή των Λεχαινών. Εκτός από το τένις στο Πανόραμα περιλαμβάνονται αθλήματα ομαδικά και μη όπως στίβος , μπάσκετ , βόλεϊ , πινκ πονκ , σκάκι κ.α , ενώ υπάρχει η δυνατότητα σε κάποια αθλήματα να συμμετάσχει και το κοινό είτε είναι αθλητές είτε όχι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερη χαρά  για την δράση αυτή , τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά πως το συγκεκριμένο αθλητικό event είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους και μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση για την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης  του ερασιτεχνικού αθλητισμού , ενώ συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την οργάνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες .

Η πρόεδρος  κ.  Αντωνία Μουρτζίνη δήλωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την μέχρι πραγματοποίηση της δράσης αυτής αλλά και από την ανταπόκριση που έχει  από τον κόσμο , συμμετέχοντες και μη. Επιπλέον η πρόεδρος ευχαρίστησε για την καλή πρόθεση συνεργασίας τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο και τόνισε την σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην πραγματοποίηση αυτού του αθλητικού event.

Με την σειρά τους ο κ. Λιβαδάς αλλά και οι προπονητές ευχαρίστησαν την Περιφέρεια γα την συμβολή  της και απήυθυναν ανοιχτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν σε αυτή την διοργάνωση που αν και αφόρα τον αθλητισμό έχει γιορτινή διάθεση και απευθύνεται σε όλους.

Το Πανόραμα θα ολοκληρωθεί με ομιλίες και βραβεύσεις σπουδαίων αθλητών της περιοχής μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος