FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις συνέρχεται την ερχόμενη Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, η έγκριση του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2025 και η τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2024 είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 16.00. Θα ακολουθήσει στις 18.00 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα συζητηθεί και η επερωτηση του Ηλείου Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, σχετικά με την προοπτική δημιουργίας Σχολής Ολυμπιακών Σπουδών στην Αρχαία Ολυμπία.

Μεταξύ των θεμάτων που έχουν τεθεί προς συζήτηση στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας είναι η Ενημέρωση για το μέλλον του συνόλου των σιδηροδρομικών έργων στην Περιφέρεια, η σύνοδος της ΔΟΕ και η εκλογή προέδρου στη Μεσσηνία καθώς και η αναγκαιότητα τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση της Ροβιάτας.

Και οι δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), ενώ θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming, μέσω του συνδέσμουhttps://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-16807


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot