FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι συναντήσεις με Δημάρχους για τον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ημερομηνία: 04-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Ακόμα μια συνάντηση πραγματοποιήσαν οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας με στόχο την διεκδίκηση του οδικού άξονα Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα, αυτή τη φορά με την Δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.  

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, Νίκος Μαλαπέτσας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, Τάσος Καρνάρος, και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής.
Οι εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων εξέφρασαν τις σοβαρές ανησυχίες τους σχετικά με την παρατεταμένη καθυστέρηση στην κατασκευή του έργου, επισημαίνοντας τις αρνητικές συνέπειες που αυτή έχει τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην οδική ασφάλεια.
Η κατασκευή του οδικού άξονα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα είναι απαραίτητη όχι μόνο για την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών. Η σύμπραξη των εμπορικών συλλόγων συνεχίζει να πιέζει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης αυτού του κρίσιμου έργου, το οποίο θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στην περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot