FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 24-07-2024 | Συντάκτης:

Συναυλία και θεατρική παράσταση την ερχ. Πέμπτη και Παρασκευή

Banda Morena στις 25 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία και «Ο Εξηνταβελόνης» στις 26-7 στο χώρο  Γιορτής Σταφίδας

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες θεατές να ζήσουν όμορφες στιγμές, στις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού 2024.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:15 στην κεντρική πλατεία Κρεστένων θα δοθεί συναυλία από την Banda Morena, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και πιο πολύ τις καρδιές των θεατών.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των μελών της Banda Morena έχουν πλέον φανατικό κοινό, που θέλει να βγει και να περάσει καλά, απολαμβάνοντας πολλές και αγαπημένες επιτυχίες.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει στην κεντρική πλατεία Κρεστένων που αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης, δροσιάς  και ψυχαγωγίας εκατοντάδων κατοίκων, αλλά και επισκεπτών, που θα προσέλθουν για να απολαύσουν τη συναυλία το βράδυ της Πέμπτης.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με συνδιοργανωτή το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ο Εξηνταβελόνης

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξάλλου αναμένεται μία ημέρα μετά, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00   στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, η θεατρική παράσταση του Κωνσταντίνου Οικονόμου «Ο Εξηνταβελόνης»σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου, από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Το έργο γράφτηκε το 1816 και αποτελεί ελληνική μεταφορά του “Φιλάργυρου” του Μολιέρου που εστιάζει σε κοινωνικά θέματα της εποχής του. Η ιδιωματική του γλώσσα, οι κωμικές καταστάσεις,  καθώς και οι αντιπροσωπευτικοί  χαρακτήρες της εποχής που εκτυλίσσεται το έργο, του προσδίδουν μια ιδιαίτερη θέση στο νεοελληνικό δραματολόγιο.

Η είσοδος επίσης είναι δωρεάν για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot