FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας: Μια πρώτη απάντηση στην ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Κουλούρη

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση-απάντηση στα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Πύργου, σχετικά με το θέμα των προπονητών.

Η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Η. αναφέρει τα εξής:

«Ο κατήφορος ψεμάτων του κ. Κουλούρη δεν έχει σταματημό! Ακούσαμε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη (29/09/23) το εξής εξωφρενικό: «ότι αυτός ήταν, ο οποίος παρότρυνε τους προπονητές του Συνδέσμου μας να εκδώσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κι όχι ο Σύνδεσμός μας» (2.02 έως 2.23 της ραδιοφωνικής συνέντευξης). Δεν γνωρίζαμε ότι μας αγαπάτε κι ότι νοιάζεστε τόσο πολύ για εμάς. Παραινέσατε ποιους κ. Κουλούρη;

Αυτούς, που κατ’ εσάς και κατά φαντασίαν σας διαμένουν εκτός Ηλείας; Ιδού η δήλωσή σας δημοσιευμένη στις 05 Σεπτεμβρίου στον τύπο: «…πολλοί απ’ αυτούς (εννοεί UEFA B και άνω διότι αυτοί έως και σήμερα έχουν το δικαίωμα σε έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος) διαμένουν εκτός Ηλείας».

Αυτούς, που κατ’ εσάς και κατά φαντασίαν σας στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανενεργοί; (όπως αναφέρεστε στην ραδιοφωνική σας συνέντευξη καθώς και σε παλαιότερη αναφορά σας) ή

Αυτούς, που ήδη κατέχουν – στην συντριπτική τους  πλειοψηφία – άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2006 και ακόμη  πίσω χρονολογικά; Ή δεν το γνωρίζατε; Και μην μας πείτε  τώρα ότι εννοούσατε να προχωρήσουν σε επικαιροποίηση της άδειάς τους διότι για μια ακόμη φορά θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Διαμαρτύρεστε και ενοχλείστε, ότι σας κατηγορούμε διότι ψεύδεστε;

Ναι! κ. Κουλούρη, ψεύδεστε ασυστόλως όταν δηλώνετε ότι άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που συγχρόνως κατέχουν και  δίπλωμα UEFA B  «… το πληρούν μερικοί προπονητές που έχουν UEFA B». (1.25 έως 2.04 της ραδιοφωνικής συνέντευξης). ΟΧΙ κ. Κουλούρη, ΟΛΟΙ και οι 36  προπονητές (συμπεριλαμβανομένων των 6 αιτηθέντων) του Συνδέσμου μας, κάτοχοι διπλώματος UEFA B και άνω, κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Άλλωστε σας έχει αποσταλεί και σχετική λίστα. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά τους παροτρύνατε κιόλας προς έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Τόση αγααάπη πια… δεν την περιμέναμε.  Τώρα, το πώς δεν επαρκούν 36 προπονητές, μέλη του Συνδέσμου μας συν ο Ζήκος του Συνδέσμου Αχαΐας 37, για τις 11 ομάδες της Α΄ κατηγορίας, είναι απορίας άξιον. Ο αριθμός 136 θα σας επαρκούσε; Αμφιβάλλουμε.

Ναι! κ. Κουλούρη, ψεύδεστε όταν δηλώνεται ότι οι περισσότεροι εκ των προπονητών του Συνδέσμου μας και που κατέχουν Προπονητική Ταυτότητα (ή Ταυτότητα Τριετίας) είναι ανενεργοί. Τότε γιατί πλήρωσαν κοντά στα 300 ευρώ ο καθένας συν τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν και ανανέωσαν την Προπονητική τους Ταυτότητα; Για διασκέδαση, για γούστο, ή μήπως είναι τρελοί; Μάλλον κάποιου άλλου έχει διασαλευθεί ο νους κι όχι των μελών μας.

Ναι! κ. Κουλούρη, ψεύδεστε αναίσχυντα όταν δηλώνετε ότι οι πολλοί εκ των προπονητών UEFA B και άνω διαμένουν εκτός Ηλείας. Εκ των 60 μελών μας, σας ονοματίσαμε 4 σε προηγούμενη δημοσίευση – απάντησή μας που δραστηριοποιούνται εκτός Ηλείας (Στράντζαλης, Παρασκευόπουλος, Πρωτόγερος, Λαδάς) και σας προκαλέσαμε να δημοσιεύσετε έστω έναν εκ των λοιπών. Απάντηση δεν λάβαμε. Αλλά ξεχάσαμε, δεν απαντάτε: «… δεν  απαντάω σ’  αυτούς» (11 έως 11.07). Τι να απαντήσετε, ψεύδη! Εμείς δεν αποκρύβουμε τίποτα κ. Κουλούρη.

Ναι! κ. Κουλούρη, ψεύδεστε όταν δηλώνετε ότι στο Σύνδεσμό μας υπερτερούν οι κατέχοντες δίπλωμα UEFA C κι όχι οι UEFA B και άνω.

Υβρίζετε  χυδαίως και διαμαρτύρεστε ότι σας κατηγορήσαμε ότι αποκρύψατε μέρος των στοιχείων  της λίστας που σας προσκομίσαμε σχετικά με τον αριθμό των μελών μας με προπονητική ταυτότητα εν ισχύ και μέρος αυτής δοθείσα από εσάς προς τον έντυπο τύπο, διότι, όπως ορθώς αναφέρετε, η συγκεκριμένη λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ένωσης και ο καθείς (εξόν φυσικά των λειτουργικώς αναλφάβητων, ήτοι των μη γνωριζόντων στοιχειωδώς υπολογιστή – και υπάρχουν πολλοί) μπορεί να την δει, μεταξύ αυτών κι εμείς. Την είδαμε κ. Κουλούρη, από την ημέρα της αναρτήσεώς της, τη διαβάσαμε ολάκερη (και τις 2 σελίδες) και χαρήκαμε. Αλλά ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ! Φροντίσατε τεχνηέντως στον έντυπο τύπο που μπορούν και τον διαβάζουν όλοι και ο πιο ηλικιωμένος στο πιο απομακρυσμένο χωριό, να δημοσιευθεί μόνον ο αριθμός των UEFA B και άνω. Ειδάλλως πως θα υποστηρίζατε το ανυπόστατο, ψευδές και σαθρό επιχείρημά σας ότι υπερτερούν σε αριθμό οι κατέχοντες δίπλωμα UEFA C σε σχέση με τους κατέχοντες δίπλωμα UEFA B.

Στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης κ. Κουλούρη, αποκρύψατε επίσης ότι, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ ήδη σας είχε απαντήσει αρνητικά στο αίτημά σας δια εξαίρεση υποχρεωτικότητας  πρόσληψης προπονητή στην Β΄ κατηγορία. Αρκεστήκατε βέβαια να δηλώσετε ότι αναμένετε την επίσημη απάντηση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία όμως όταν επικύρωσε την απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής και σας την απέστειλε, ούτε τότε την ανακοινώσατε. Βέβαια, τι να ανακοινώσετε, την επί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήττα σας; Σας συμπονούμε!

Αλήθεια, τι ακριβώς αιτηθήκατε προς την ΕΠΟ δια εξαίρεση υποχρεωτικότητας πρόσληψης προπονητή; Ότι ένεκα αλλαγής ονομασίας της κατηγορίας από Α2 σε Β κατηγορία δικαιούμεθα de facto ως Ένωση εξαίρεση υποχρεωτικότητας πρόσληψης προπονητή; Ας δημοσιεύσετε το έγγραφο αίτημά σας προς την ΕΠΟ στον τύπο να το διαβάσουν όλοι μιας και δεν αποκρύπτεται τίποτα όπως υποστηρίζετε  και να γνωρίζουν και τα σωματεία το πώς ενεργείτε υπέρ αυτών;

Είναι τόσο σαφείς και αληθείς οι δηλώσεις του κ. Κουλούρη, που τη μια δηλώνει ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και την άλλη, ότι θα υποβάλλει εκ νέου υποψηφιότητα. Πάντως εμείς, ως εσαεί μεγαλόψυχοι, του ευχόμαστε… καλή επιτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot