FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας: «Η αίτηση της ΕΠΣΗ διαβιβάστηκε χωρίς καμιά συνεννόηση με τον Σύνδεσμό μας»

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας απέστειλε Δελτίο Τύπου προς ενημέρωση των ποδοσφαιρικών σωματείων Ηλείας και του φίλαθλου κόσμου, για το θέμα που έχει προκύψει με την υποχρεωτικότητα πρόσληψης προπονητών στην Α1 και Α2 Κατηγορία (έγινε εξαίρεση της Β΄ Κατηγορίας από την Ε.Π.Ο.).

Η ενημέρωση του Σ.Π.Π.Η. αναφέρει πως η ΕΠΣ Ηλείας αιτήθηκε εξαίρεση χωρίς να έχει λάβει υπόψη της το άρθρο 6 πργ. 2 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, χωρίς καμιά συνεννόηση με τον Σ.Π.Π.Η..

Η ενημέρωση του Σ.Π.Π.Η. έχει ως εξής:

«Κύριοι, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηλείας απαρτίζεται από διπλωματούχους προπονητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι κανονισμοί της UEFA –ΕΠΟ- ΓΓΑ καθώς και επιμορφώνονται και εξελίσσονται στα νέα δεδομένα που διέπουν το ποδόσφαιρο. Το ποδοσφαιρικό έτος 2022- 2023 η Ε.Ε. της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ. 38/24-10-2022 απόφαση συνεδρίασης της αποφάσισε σύμφωνα και με το νέο κανονισμό Προπονητών 2022 κατόπιν αιτήσεως της ΕΠΣ Ηλείας, ότι οι ομάδες της Α1 και Α2 θα πρέπει να χρησιμοποιούν προπονητές με το ανάλογο δίπλωμα εξαιρώντας για αυτήν την χρονιά την Β΄ κατηγορία. Η ανωτέρω αίτηση διαβιβάστηκε χωρίς να έχει λάβει υπόψη της το άρθρο 6 πργ. 2 κανονισμού Προπονητών 2022 και χωρίς καμιά συνεννόηση με τον Σύνδεσμό μας.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύνδεσμος μας αποτελείται από 110 μέλη τα οποία 70 είναι στο Νομό Ηλείας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση και ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος