FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία της Κάτιας Σαμαντζή την Πέμπτη το βράδυ στην Παλαιά Αγορά Πύργου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 25-07-2023 | Συντάκτης:

Την δημοφιλή – κυρίως στο νεανικό κοινό- τραγουδίστρια, γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό μουσικό σόου «The Voice» , και πρώην τραγουδίστρια των C:REAL Κάτια Σαμαντζή, φιλοξενεί η πόλη του Πύργου το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου στις 9.30 μμ, σε μια μοναδική συναυλία στην Παλαιά Αγορά Πύργου που διοργανώνει ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η άλλοτε front woman των C REAL που για πέντε περίπου χρόνια έγινε η Φωνή της μπάντας με την μεγάλη αποδοχή του νεανικού κοινού ιδιαίτερα γνωστή από την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού του συγκροτήματος «Πες μου πώς γίνεται», έχοντας διαγράψει την δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα αγαπημένων τραγουδιών. Με τη χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική της εμφάνιση, υπόσχεται μια μουσική παράσταση γεμάτη κέφι και θετική ενέργεια.

Η Κάτια Σαμαντζή θα πλαισιώνεται από μια μπάντα σύγχρονης μουσικής και η ίδια ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της, με ένα ευρύ ρεπερτόριο τραγουδιών θα μας χαρίσει μια νύχτα μαγική, ζωντανεύοντας την Παλαιά αγορά του Πύργου. Η νεαρή τραγουδίστρια μπήκε από πολύ μικρή στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες, ενώ ιδιαίτερα στην Ηλεία είναι πολύ γνωστή και αγαπητή με αρκετές εμφανίσεις, αφού ο τόπος μας κατά μια έννοια έγινε και δικό της τόπος, γιατί αν και η Αθήνα είναι ο αναγκαίος καλλιτεχνικός της προορισμός, όμως κατά διαστήματα ζει εδώ.

Η νεαρή τραγουδίστρια που με την ξεχωριστή φωνή, την εντυπωσιακή παρουσία και τον δυναμισμό της αποτελεί αδιαμφισβήτητα το “next big thing” της ελληνικής δισκογραφίας, την Πέμπτη το βράδυ θα μας ταξιδέψει με την δική της φρέσκια αισθητική σε πολύ όμορφες εποχές και θα κερδίσει για μια ακόμα φορά το κοινό και την νεολαία της πόλης με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι η συναυλία αυτή της Κάτιας Σαμαντζή είναι αφιερωμένη κυρίως στην νεολαία, αφού η «Φλόγα Πολιτισμού 2023» αγκαλιάζει τη νέα γενιά με καλλιτεχνικές προτάσεις διασκέδασης που ακουμπούν τα μουσικά ενδιαφέροντα και την αισθητική των νέων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος