FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με προεδρείο του Ομίλου Φίλων Σταφίδας

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:

Στο επίκεντρο η Κορινθιακή σταφίδα

Γιάννης Λυμπέρης: «Να συμβάλλουμε όλοι στην στήριξη του προϊόντος»

Με το προεδρείο του Ομίλου Φίλων Σταφίδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και είχαν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για το προϊόν της Κορινθιακής σταφίδας.

Τον κ. Λυμπέρη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Ηλίας Ανδριόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Βαρώτσος και το μέλος κ. Στυλιανός Μπακάλης και παρέδωσαν για τον ίδιο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, το βιβλίο που έχει εκδώσει ο Όμιλος με τίτλο: «Κορινθιακή σταφίδα: Παρελθόν-Παρόν- Μέλλον».

Είχαν δε την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ. Λυμπέρη για τη δράση που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος για την στήριξη της Κορινθιακής σταφίδας, τα προβλήματα και το μέλλον της καλλιέργειας. Ζητήματα τα οποία είχαν απασχολήσει την ημερίδα που είχε διοργανώσει ο Όμιλος και περιλαμβάνονται στην έντυπη έκδοση. Από την πλευρά του ο κ. Λυμπέρης συνεχάρη τον Όμιλο για τη δράση του και την έντυπη έκδοση, καθώς όπως είπε συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση και στήριξη του προϊόντος. Ενός προϊόντος το οποίο αποτελεί αναφορά για τον τόπο και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Υπογράμμισε δε την αναγκαιότητα λήψης αποφάσεων και στοχευμένων ενεργειών για την στήριξή του, ώστε να εξακολουθήσει να υφίσταται η καλλιέργεια στο νομό μας και να αναδειχθεί περαιτέρω. Παράλληλα ενημέρωσε το προεδρείο και για τις ενέργειες που δρομολογούνται για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα στον δήμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot