FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με τη Δημοτική Αστυνομία

Ημερομηνία: 08-06-2022 | Συντάκτης:

Τους Δημοτικούς Αστυνόμους υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος όπου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μαρίνη Αχτύπη, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην τήρηση διατάξεων σχετικών με τις αρμοδιότητες των δημοτικών αστυνομικών.

Έγινε αναφορά στα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν οι δημοτικοί αστυνομικοί καθημερινά, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες. Καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ώστε να είναι αποτελεσματικές.

Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον δήμαρχο προς υλοποίηση, σε άμεση συμφωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, μεταξύ άλλων αφορούν την καθημερινή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε περιοχές που έχουν οριστεί, κι ειδικά σε συγκεκριμένες ώρες, καθώς και έμφαση στην πρόληψη κι αποτροπή κάποιων συγκεκριμένων καταστάσεων παραβατικότητας. Σε ότι αφορά τις περιοχές παρουσίας και περιπολιών, αναφέρθηκε πως στο επόμενο διάστημα της καλοκαιρινής σεζόν αυτές θα υπάρχουν και σε παραλιακές ζώνες.

Τέλος, να αναφερθεί κι ότι σχεδιάζεται η δημιουργία γραφείου της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνοικία της πόλης, θέμα για το οποίο οι οριστική εξέλιξη θα υπάρξει προσεχώς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος