FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας: Δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας στο χώρο του σχολείου

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:

Εκδήλωση με την προβολή της παιδικής ταινίας “Luca” του Disney, διοργάνωσε το Σάββατο το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου τους, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Αμαλιάδας, δωρεάν για  μαθητές και γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους. .Η πρώτη απόπειρα του Συλλόγου, στέφθηκε από επιτυχία και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση καθώς  παιδιά και γονείς πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στο σχολείο με μια καλλιτεχνική εξωσχολική δράση. Την προβολή της ταινίας ανέλαβε εξ ολοκλήρου το  Cine Cinema το οποίο ευχαριστεί το Δ.Σ του Συλλόγου όπως και τον Χρήστο Σοφιανόπουλο εθελοντή γονέα του σχολείου.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προβολής ο Σύλλογος προσέφερε  ποπ-κορν, με την συμβολή του  Comvos Coffe που παρείχε την μηχανή παραγωγής του ποπ κορν.

Τέλος ο Σύλλογος ευχαρίστησε και όλους τους υπόλοιπους εθελοντές γονείς που βοήθησαν στο να τακτοποιήσουν και να παραδώσουν πίσω καθαρό το σχολείο στα παιδιά, όπως και τον διευθυντή του 3ου δημοτικού Αλέξη Γεωργόπουλο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.

Βεβαίως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες δράσεις από τον Σύλλογο Γονέων, καθώς η πρώτη επιτυχημένη απόπειρα ανοίγει το δρόμο για νέες ωραίες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος