FOLLOW US: facebook twitter

Συγκινητικός αποχαιρετισμός από το σύντροφό της Σάκη Καλογερόπουλο

Ημερομηνία: 12-07-2023 | Συντάκτης:

Θλίψη για το πρόωρο «φευγιό» της 47χρονης Τασούλας Ηλιοπούλου Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου από το πρόωρο «φευγιό» της Τασούλας Ηλιοπούλου, συζύγου του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλου.), που έσβησε τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Τασούλα, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 47 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου αγωνίστηκε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως η μάχη ήταν άνιση. Ένα χαμογελαστό και ευγενικό κορίτσι , αγαπητό στην κοινωνία του Πύργου, πάντα στο πλευρό του συζύγου της Σάκη σε όλα τα επιχειρηματικά του βήματα από το κατάστημα παιχνιδιών Comfuzio και μετέπειτα στην εταιρία αναψυκτικών, ευτύχησαν να έχουν μια όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά τον Χαράλαμπο και την Μαρίζα.

Ο σύζυγός της, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτισε την αγαπημένη του σύντροφο με λόγια καρδιάς: «Αγαπη μου… Κοριτσάκι μου… Τασουλα μου! Από την πρωτη στιγμή στις 4/9/1976 που ήρθες στην γη ήσουν ένας αγγελος… σήμερα 12/07/2023 03:57 ο θεούλης μολις στα 47 σου χρόνια αποφάσισε να γίνεις άγγελος στον ουρανό, για εμένα, για το Μαριζακι μας και για τον Χαραλαμπακο μας.. θα εισαι πάντα δίπλα μας ..στο μυαλό μας ..στην καρδιά μας.. στα όνειρα μας …ξέρουμε πως θα μας προσεχείς όπως εκανες πάντα ..θα μας δίνεις την δύναμη σου ,την καλοσύνη σου , τις συμβουλές σου, την αγάπη σου την σοφία σου και την αισιοδοξία σου , έλεγες …όλα θα πάνε καλά ό,τι και αν συμβεί. Ξεκουράσου αγάπη μου…η μάχη ήταν μεγάλη και σκληρή»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot