FOLLOW US: facebook twitter

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών

Ημερομηνία: 14-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο κάλεσμα του Δήμου Ήλιδας για αποστολή βοήθειας στους πληγέντες της Θεσσαλίας


-Γιάννης Λυμπέρης: «Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας»

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά απλώνουν χέρι βοηθείας στους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών στην Θεσσαλία και είναι άκρως συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων στην έκκληση του Δήμου Ήλιδας για συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν δεκάδες οι πολίτες που μετέβησαν στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και με βάση το κάλεσμα που είχε γίνει συνεισέφεραν στην συγκέντρωση υλικού για την ανακούφιση των εκεί κατοίκων. Το  πρωί της Τετάρτης το υλικό που συγκεντρώθηκε φορτώθηκε σε φορτηγό, που είναι δωρεά ιδιώτη ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, για να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλία.

Παρούσα η Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που είδαν συνανθρώπους τους να χάνονται στα λασπόνερα, που έχασαν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής. Καλούμαστε να δείξουμε την ανθρωπιά μας για να ξαναγεννηθεί το αύριο. Σε πρώτη φάση καλύπτουμε τις βασικές ανάγκες για να προχωρήσει η αποκατάσταση των υποδομών και να αντιμετωπιστεί η περιβαλλοντική καταστροφή» ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για συγκέντρωση βοήθειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot