FOLLOW US: facebook twitter

Συγκεντρώθηκαν 30 πολύτιμες μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:

Με επιτυχία και συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου, μια ακόμα δράση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κεστέων, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Γ.Ν Ηλείας και την Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, από τις 9 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι. Μάλιστα, το σημαντικό ήταν ότι υπήρξε θερμή υποστήριξη της αιμοδοσίας και συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων και συλλόγων του δήμου, της Τ.Κ Κρεστένων και του Πυροσβεστικού κλιμακίου, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 30 πολύτιμες μονάδες αίματος που θα σώσουν ζωές συμπολιτών μας που τις έχουν ανάγκη.

Παλαιοί και νέοι αιμοδότες και άνθρωποι όλων των ηλικιών όπως και πολλά νεαρά άτομα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αν, διοικήτριας της Ν. Μ Κρεστένων και αφού υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο από την Δ.ντρια της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνα Πανέτα. που ήταν παρούσα και επι΄τω έργω καθόλη τη διάρκεια της δράσης και εν συνεχεία προχώρησαν στην αιμοδοσία από τις νοσηλεύτριες.

Η αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κρεστένων ειδικότερα ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους στην δράση εθελοντικής αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, όλες και όλους προσέφεραν το αίμα τους προκειμένου να σωθούν ζωές και ακόμα ευχαριστεί από καρδιάς για την υποστήριξη και την συμμετοχή τους:

Τον Σύνδεσμο Σκιλλουντίων αιμοδοτών.
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων.
Την Κοινότητα Κρεστένων.
Τον Εμπορικό Σύλλογο Κρεστένων.
Τον Σύλλογο Γυναικών Κρεστένων.
Τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Αθλητικό Όμιλο “Δρώμενα”.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρισίων “Τα Μακρίσια”.
Τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βρίνας.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά των γλυκών και των σάντουιτς τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βρίνας.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, για μία ακόμη φορά σας ευχαριστεί που και αυτή τη δράση της, την αγκαλιάσατε με αγάπη και μεγάλη συμμετοχή!!

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην επόμενη δράση μας που θα ανακοινωθεί σύντομα!!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος