FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση βοήθειας στον Δήμο Ήλιδας για τους πληγέντες

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το δράμα που βιώνουν οι περιοχές της Θεσσαλίας και οι πολίτες της από τις   πρωτοφανείς καταστροφές εξ αιτίας των ακραίων  φαινομένων» ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και τόνισε στην συνέχεια:  

«Είναι φανερό πως η κλιματική κρίση και οι συνέπειές της γίνονται κάθε χρόνο και πιο απειλητικές και η αντιμετώπισή τους αναδεικνύεται  πρώτη προτεραιότητα, τόσο για το κεντρικό κράτος όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργανωμένο σχέδιο, αποκέντρωση του κράτους, γενναία χρηματοδότηση  αλλά και ανθρώπινους πόρους.

Γίνεται ακόμα φανερή η σημασία  των  έργων υποδομών για την πρόληψη όσο είναι δυνατόν  και τη θωράκιση των πόλεων και των χωριών μας.
Βρίσκομαι σε επικοινωνία με τους συναδέλφους της αυτοδιοίκησης στις πληττόμενες περιοχές  και παρακολουθώ και συμμερίζομαι τον αγώνα τους».

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


Ο Δήμος Ήλιδας θα συνδράμει τις πληττόμενες περιοχές και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης βοήθειας για να αποσταλεί στους πληγέντες, με τον κ. Λυμπέρη να καλεί τους δημότες να συνδράμουν στην προσπάθεια. 
«Κάνω έκκληση στους φορείς και τους δημότες μας να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση υλικού για την ανακούφιση των εκεί  κατοίκων: εμφιαλωμένα νερά, καθαρές κουβέρτες, ξηρά τροφή και ειδικότερα παιδικά γάλατα και παιδικές τροφές. Το υλικό θα συγκεντρώνεται  στην κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου στο κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, Αγ. Τρύφωνος  5.  Ο εθελοντισμός και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αυτές τις ώρες  έχουν τη μεγαλύτερη σημασία».

Η συγκέντρωση θα υλικού θα γίνει τις εξής ημέρες και ώρες:

-Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου  (5:00μ.μ. έως 9:00 μ.μ.)

-Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.)

-Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου (09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.  και 5:00 μ.μ.- 9:00 μ.μ.)

.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot