FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ημερομηνία: 26-07-2024 | Συντάκτης:

Αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας νιώθουμε κάθε φορά που ανακοινώνονται  οι επιτυχίες των μαθητών των σχολείων μας και η εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι η ώρα που δικαιώνονται  οι κόποι και οι προσπάθειες όλων των χρόνων, στην πορεία κατάκτησης της γνώσης, με συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας.

Σε όλους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τους αγώνες τους μέχρι σήμερα, που οδήγησαν σε αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Και πολλές ευχές για καλές σπουδές που θα ολοκληρώσουν τους στόχους και τα όνειρά τους, για μια ζωή όπως την έχουν ονειρευτεί. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους μας που σήμερα δεν πέτυχαν τους επιθυμητούς  στόχους, έχουν όμως πολλές ευκαιρίες για νέες προσπάθειες και καινούργιους στόχους. 

Η επιμονή και ο αγώνας πάντα μας οδηγούν σε νέους δρόμους που ούτε φανταζόμαστε. Υγεία και  δύναμη σε όλους, αισιοδοξία και πίστη γιατί η ζωή επιφυλάσσει πολλές χαρές και εκπλήξεις. Καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot